Cancan

Cine sunt cei trei finaliști de la Survivor All Stars. Acuzații de blat după ce au fost refăcute scenele pentru Zanni

Publicat: 16 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine sunt cei trei finaliști de la Survivor All Stars. Acuzații de blat după ce au fost refăcute scenele pentru Zanni
Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu se vor lupta pentru titlul de supraviețuitor

S-a aflat cine sunt cei trei finaliști de la Survivor All Stars, care își vor disputa marele premiu în valoare de 100.000 de euro. În momentul de față toți concurenții au revenit în țară, urmând să se întoarcă în Republica Dominicană la sfârșitul lunii mai. Totodată, au apărut acuzații de blat după ce Zanni, care a fost eliminat, a primit o amuletă ce i-a permis revenirea în competiție.

Concurenții de la Survivor All Stars s-au întors din Republica Dominicană, acolo unde au avut loc filmările. Vor reveni, însă, cu toții acolo, pentru marea finală disputată de trei dintre ei. Potrivit Cancan, Zanni a fost eliminat, dar avea să fie reprimit după câteva zile.

Cine sunt cei trei finaliști de la Survivor All Stars

Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu se vor lupta pentru titlul de supraviețuitor, care îi va aduce câștigătorului premiul de 100.000 de euro. Cei trei au reușit să ajungă în marea finală, dar drumul până acolo a fost presărat și cu nemulțumiri din partea concurenților. Dintre aceștia, Zanni este cel vizat, deoarece a fost eliminat, însă mai apoi reprimit de prezentatorul show-ului, grație unui artificiu.

Totul s-a întâmplat după un duel pierdut în fața lui TJ Miles, astfel că Zanni a dispărut preț de câteva zile. În tot acest timp, filmările au continuat, dar fără cel care câștigase sezonul 2 al emisiunii de supraviețuire. Numai că, surpriză, avea să fie reprimit, după ce regulile jocului s-au schimbat brusc. Astfel, Zanni a primit o amuletă din partea organizatorilor și a fost „reintegrat”, spre nemulțumirea celorlalți concurenți.

Iar motivul a fost că filmările făcute cât timp Zanni era eliminat au fost tăiate și refăcute cu cel care câștigase sezonul al doilea al atractivei competiții. Astfel, favoritul telespectatorilor a ajuns în marea finală, alături de Iancu Sterp și Andrei Ciobanu. Actul finasl al competiției va avea loc pe 30 mai și va fi transmis live. Toți concurenții vor ajunge, din nou, în Dominicană, nu doar cei trei finaliști.

Andrei Ciobanu a fost și el eliminat iar mai apoi reprimit

În cazul lui Zanni, nu a fost prima încălcare a regulilor. Producția Pro TV le-a schimbat și în cazul lui Andrei Ciobanu. El a concurat atunci în duelul emininatoriu cu Ana Pal și a pierdut. Ar fi trebuit să părăsească Republica Dominicană, însă a avut parte de o surpriză. Daniel Pavel l-a anunțat că mai primește o șansă și rămâne în competiție.

„Andrei, în spate se află o barcă. Vreau să îți luminez drumul către această barcă. Ea te va duce undeva. Drumul către acea barcă îți este luminat de această torță reaprinsă. Drumul îți este deschis, iar barca nu te va duce la aeroport, Andrei Ciobanu. Te va duce în camp-ul tribului advers, adică în tribul tău de origine. Te întorci în Survivor, Andrei Ciobanu”, a fost atunci mesajul prezentatorului Daniel Pavel.

Adauga un comentariu