Economic Local

Cine vrea să cumpere un autoturism Infiniti, Finanțele ieșene l-au scos la vânzare

Publicat: 18 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine vrea să cumpere un autoturism Infiniti Finanțele ieșene l-au scos la vânzare

Pe data de 29 ianuarie, ora 11:00, Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Iași organizează o licitație pentru vânzarea unor bunuri ce aparțin societății debitoare Everlight Solutions SRL. Este vorba despre un autoturism marca Daewoo Matiz, fabricat în 2008, cu un preț de pornire de 950 lei. Lista este completată de un autoturism Infiniti EX35, fabricat în 2008, cu un preț de pornire de 19.150 lei, aproape 6.000 euro. Procedura este reluată a patra oară din lipsă de ofertanți.

„Invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să înștiințeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Pentru participarea la licitație ofertanții depun, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, următoarele documente: oferta de cumpărare, dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10 la sută din prețul de pornire a licitației”, sunt condițiile de participare.

Firma este inactivă

Conform datelor financiare, societatea Everlight Solutions SRL, cu obiect de activitate „realizare software la comandă”, se află în faliment de la finalul anului 2016. Atunci, cifra de afaceri era de 1,1 milioane lei, profit de doar 10.944 lei, datorii de 1,6 milioane lei, cu 25 de angajați. Trei asociați susțineau firma: Irinel Vasile Zlate, Alexandru Uglea și Elvis Marian Ciocoiu. Cele mai multe părți sociale erau deținute de Synthventure SRL, controlată de aceiași asociați.

Adauga un comentariu