BZI LIVE

LIVE VIDEO – Circulația trotinetelor electrice pe drumurile publice a fost reglementată! Comisarul de poliție Mihai Șoric, șef Serviciului Rutier IPJ Iași, revine la BZI LIVE cu detalii suplimentare – FOTO

Publicat: 11 oct. 2021

Marți, 12 octombrie 2021, începând cu ora 13:00, în studioul BZI LIVE va fi prezent comisarul de poliție Mihai Șoric, șef Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, pentru a discuta despre noua hotărâre cu privire la circulația trotinetelor electrice. Acestea nu vor mai putea circula pe trotuare iar invitatul Roxanei Caraiman va vorbi despre normele de conduită pe care trebuie să le adopte toți participanții la trafic. De asemenea, conducătorii de trotinete nu au voie să circule sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive și e obligatoriu să aibă permanent asupra lor actul de identitate.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu