Citate frumoase despre viață și sentimente. De ce ne plac atât de mult citatele

20 dec. 2021, 10:17 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Fun

Căutăm citate frumoase despre viață și sentimente pentru a ne exprima iubirea sau a ne motiva. Citatele despre iubire pot fi destinate prietenilor, familiei sau celor dragi. Citatele scurte sunt ideale pentru a exprima sentimente profunde, deoarece esențele tari se țin în sticluțe mici.

În era tehnologiei, este foarte ușor să găsim găsim citate despre orice subiect. Mulți dintre noi avem citate preferate, pe care chiar alegem să ni le tatuăm pe piele. În vreme de suferință, cuvintele frumoase ne ajută să mergem mai departe și să trecem peste orice problemă.

De ce ne plac citatele frumoase

Oamenii adoră citatele motivaționale, spuse de mari gânditori celebri. Le punem pe tricouri, pe postere și chiar ni le tatuăm pe piele. Citirea unui citat motivațional ne oferă perspective și idei noi, pe care le vom dezvolta de-a lungul timpului. În era internetului este extrem de ușor să găsim citate despre orice subiect. Tot ce trebuie să facem este să căutăm pe Google ce ne interesează.

De asemenea, mulți dintre noi avem citate preferate. Acestea ne încurajează, atunci când lucrurile nu merg așa cum ne-am dori, spunându-ne că putem trece peste orice problemă și realiza orice vis. Ele ne dau speranță, ne fac să ne simțim mai puțin singuri și ne reamintesc de lucrurile cu adevărat importante în viață. Citatele motivaționale sunt extrem de importante într-o lume plină de negativitate.

Nu în ultimul rând, aceste citate ne alină atunci când suferim, îmbrățișându-ne inima și ajutându-ne să privim cu optimism spre viitor.

Citate frumoase despre viață și sentimente

Fie că e vorba despre iubire nețărmurită sau, dimpotrivă, despre dispreț sau ură (sentimente pe care sperăm să nu ajungi să le trăiești), sentimentele noastre ne conferă unicitate, ne fac să fim noi. Nu te feri de ele nici măcar atunci când ai impresia că îți fac inima zob. Descoperă mai jos câteva citate despre sentimente ascunse, sau, dimpotrivă, vizibile de la o poștă!

Fie că sunt pozitive sau negative, sentimentele noastre ne fac cine suntem. De aceea, este greșit să le ascundem sau să le ignorăm. Pe internet există o multitudine de citate despre iubire și despre viață. Iubirea nu se limitează numai la cea romantică – fapt pentru care aceste citate pot fi adresate prietenilor sau familiei, pentru a le arăta cât de mult îi prețuim.

Pentru a exprima o iubire imensă nu este nevoie să folosim cuvinte multe. Esențele puternice se țin în sticluțe mici, fapt pentru care iubirea sau sentimentele pot fi cuprinse în doar câteva vorbe.

„Viața este atât de frumoasă, încât moartea s-a îndrăgostit de ea, o dragoste posesivă care înșfacă tot ce poate.” – Yann Martel

„Prima condiție a fericirii este: evită să meditezi prea mult la trecut” – Andre Maurois

„Fă primul pas cu încredere. Nu trebuie să vezi întreaga scară. Pur și simplu pășește” – Martin Luther

„Dacă fericirea ta depinde de ceea ce face altcineva, atunci chiar ai o problemă” -Richard Bach

 

„A fi profund iubit de cineva îți dă putere, în timp ce a iubi pe cineva îți dă curaj.” – Lao Tzu

„Oricine are un zâmbet nepieritor pe față ascunde o putere aproape înspăimântătoare”. –Greta Garbo

„Respectă sentimentelor celorlalți. Poate că nu înseamnă nimic pentru tine, dar înseamnă totul pentru ei.” – Roy T. Bennett

„Nu vreau să fiu la mila emoțiilor mele. Vreau să le folosesc, să mă bucur de ele și să le domin.” – Oscar Wilde

Așadar, prin citate frumoase despre viață și sentimente ne exprimăm mai bine și găsim puterea de a zâmbi, chiar și când în inima noastră plouă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *