Local

Clanurile de ţigani din Iași s-au certat în Tătăraşi! Se duceau să jure la Biserică (EXCLUSIV)- FOTO, VIDEO

Publicat: 30 iun. 2020
Clanurile de ţigani din Iași s-au certat în Tătăraşi
Clanurile de ţigani din Iași s-au certat în Tătăraşi

Clanurile de ţigani din Iași s-au certat în Tătăraşi. Mai multe clanuri de ţigani au început să se certe în Tătăraşi. În zona se afla în plină desfăşurare un conflict. Imaginile sunt de-a dreptul şocante şi releva faptul că autorităţile au scăpat de sub control problema clanurilor de rromi.

 Mai multe clanuri de ţigani se ceartă în zona Tătăraşi

Imaginile prezentate sunt de-a dreptul şocante. Pe înregistrări se pot vedea cum zeci de rromi au iscat un scandal în toată regulă în mijlocul străzii la o oră de vârf.  Clanurile susțin ca au avut câteva neîntelegeri și erau în drum spre biserică pentru a jura pe anumite lucruri. Polițistii din zonă s-au autosesizat din cauza zgomotului pe care aceștia îl faceau. Totuși, rromii nu s-au bătut și nu au creat pagube materiale. Totuși, prezenta lor în număr mare i-a speriat pe oamenii care circulau în zonă. Oamenii legii i-au condus, pe rromi, la Sectia de Poliție nr.4 din Tătărași. Rromii riscă amenzi pentru tulburarea liniștii si ordinii publice.

Traian Băsescu, avertisment dur legat de clanurile ţigăneşti care au revenit în România

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, lansează un avertisment dur ce are legătură cu clanurile de ţigani care au revenit în România. Fostul preşedinte afirma, într-o postare publicată pe o reţea de socializare faptul că aceştia par să refuze să respecte legile ţării.

Traian Băsescu afirma faptul că dacă MAI continua să traseze impasibil problema, peste şase luni romanilor le-ar putea fi frică să mai iasă pe străzi după căderea întunericului, sau le-ar fi frică să plece într-o vacanţă de frica hoţilor care i-ar putea lăsa fără bunurile din locuinţa.

”Dacă acum nu cerem şi nu lăsăm Poliţia şi Jandarmeria să neutralizeze fără menajamente grupările de crimă organizată, folosind mijloace proporţionale cu răul făcut victimelor, pentru a instaura legea şi ordinea publică în stradă, peste şase luni va fi prea târziu”, subliniază el.

Traian Băsescu despre clanurile ţigăneşti reîntoarse în România: O să fie prea târziu

În viziunea fostului preşedinte al României, dacă MAI nu va reacţiona de curând, peste şase luni reacţia organelor legii vă fi în van. Grupările mafiote vor încerca să pună stăpânire pe teritoriile în care se afla, iar acest lucru se vede deja. Traian Băsescu a explicat că sunt grupări de spărgători de locuinţe care deja au început să facă prăpăd în anumite zone ale ţării

”Peste şase luni va fi prea târziu! Parte din clanurile ţigăneşti au revenit acasă şi par a refuza categoric să respecte legile ţării. Lupta acerbă pentru a controla afaceri ilegale în zonele pe care şi le-au auto-atribuit împingându-i la acte de violenţă greu de imaginat a se petrece în România cu doar câteva luni în urmă.

Grupările de spărgători profesionişti de locuinţe specializate, în neutralizarea instalaţiilor de supraveghere şi devalizarea locuinţelor în doar câteva minute, îşi fac tot mai simţită prezenţa prin creşterea rapidă a numărului de locuinţe jefuite. Grupările de spărgători specializaţi în golirea bancomatelor, a caselor de bani de la sediul firmelor sau din magazine ,se mişcă şi ei cu dezinvoltură pe meleagurile natale după ce s-au specializat în Europa”, susţine fostul preşedinte.

Sursă VIDEO ESTI DIN IAȘI DACĂ

 

 

Comentarii
Adauga un comentariu