Magazin

Cel mai neasteptat pictorial NUD – A pozat goala ca sa iasa din umbra Andreei Banica – FOTO – VIDEO

Publicat: 18 feb. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Pe Claudia Patrascanu publicul larg o cunoaste pentru faptul ca a facut parte din Exotic, o trupa de mare succes la începutul anilor 2000, alaturi de Julia Jianu si Andreea Banica. Ulterior, cantareata a format alaturi de Julia o alta trupa, Sexxy, dar cele doua nu s-au mai bucurat de aceeasi popularitate.

In orice caz, pictorialul din revista „Playboy” din februarie 2004 a surprins pe toata lumea; si nu pentru ca fotografiile au facut senzatie, ci decizia Claudiei de a se afisa în acest mod. Primul pas în aceasta directie îl facuse Andreea Banica, cu trei ani mai devreme, iar de aici – crede Claudia – a început declinul trupei.

In momentul în care Claudia poza goala, Andreea Banica si Cristina Rus erau celebre sub numele „Blondy”, asa ca formula parea verificata. Dar pentru frumoasa bruneta nu a fost chiar asa. Mai tarziu avea sa constate cu amaraciune asta.

„Nu ma mai dezbrac niciodata! Nu a fost iubitul meu de atunci cel care m-a îndemnat sa fac asta, a fost decizia mea pe care o regret. Nu m-a ajutat cu nimic în cariera, ba mai mult, atunci cand Andreea a pozat prima a început si declinul trupei noastre”, a declarat Claudia Patrascanu pentru Click! în urma cu ceva timp.

Intre timp, artista s-a relansat sub numele Claudette. Videoclipul piesei „Around the World” a strans peste 300.000 de vizualizari din luna septembrie a anului 2011 pana în prezent.

Adauga un comentariu