Cancan ultimă oră

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, planuri de viitor: „Vreau să fie primul și ultimul”

Publicat: 12 aug. 2020

De ceva timp Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz. Deși cei doi au declarat inițial că sunt doar prieteni, acum își mărturisesc necontenit sentimentele. La 17 ani Cleopatra Stratan este convinsă că și-a găsit alesul și că o să rămână alătur de el toată viața. Tânăra cântăreață a mărturisit în cadrul unui interviu că alături de Edward se simte împlinită și că nu își dorește ca acest lucru să se schimbe niciodată.

„Ne-am dat seama, cu timpul, că noi chiar suntem făcuți unul pentru altul. Nu m-aș fi gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care eu o să îmi petrec viața până la sfârșit, este omul acela pe care eu l-am întâlnit și cu care am împărțit scena, acum șase ani. Asta e incredibil! Eu am rămas șocată când am realizat lucrul ăsta. (…)Noi am avut foarte multe lucruri în comun și foarte multe legături”, a declarat Cleopatra Stratan.

„E genul de bărbat pe care eu întotdeauna mi l-am dorit”

Se pare că tânăra cântăreață este îndrăgostită până peste cap și nu își vede viața fără Edward. Conform spuselor ei, este primul ei iubit și omul care o motivează să meargă mai departe, să compună și să cânte.

„Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă. Prima dată ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine.”, a mai spus Cleopatra Stratan.

Adauga un comentariu