Cultural

Cleopatra Stratan, stânjenită în fața camerelor de filmat. Ce întrebare i-a pus Cătălin Măruță

Publicat: 29 nov. 2022
_____ Vizualizări 29 Comentarii
Cleopatra Stratan stânjenită în fața camerelor de filmat. Ce întrebare i-a pus Cătălin Măruță
Cleopatra Stratan s-a emotionat atunci cand Catalin Maruta a pus o intrebare mai indrazneata

De curând, Cleopatra Stratan a fots pusă într-o situație de-a dreptul stânjenitoare în fața camerelor de filmat. Prezentă în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, tânără artistă a primit o întrebare care a făcut-o să roșească.

Fiica lui Pavel Stratan a mers în platoul emisiunii alături de Edward Sanda și au fost provocați să dezvăluie dacă și cât de des se uită la filme pentru adulți.

Cleopatra Stratan, stânjenită în fața camerelor de filmat

Recent, Cleopatra Stratan, Edward Sanda și colegii lor de breaslă, Valentin Sanfira și Codruța Filip au fost invitați la emisiunea realizată de Cătălin Măruță.

Pe lângă alte subiecte pe care le-au discutat, la un moment dat prezentatorul a pus o întrebare care a făcut-o pe îndrăgita artistă să se îmbujoreze.

„Care dintre voi se uită la filme pentru adulți?”, a întrebat Cătălin Măruță.

Cei patru s-au uitat unii la ceilalți, iar cele două cupluri au aruncat „mingea” de la unul la altul.

Chiar dacă Edward a spus că nu vizionează acest fel de pelicule, Cleopatra a tăcut pur și simplu, ceea ce i-a dat de gândit lui Valentin.

Valentin Sanfira: „Ce este Cleo, se uită tata la emisiune?!”

Cleopatra Stratan: „Cred că deviem de la subiect, noi am venit să vorbim despre colinde.”, a fost dialogul dintre cele două vedete, care a făcut deliciul telespectatorilor.

Ce surpriză le-au pregătit fanilor cei patru artiști

Cleopatra Stratan, Edward Sada, Codruța Filip și Valentin Sanfira au pregătit o surpriză pentru fanii lor. Cei patru artiști sunt gata să lanseze un colind pentru cei care îi iubesc.

„Am scris acest colind în timpul unei sesiuni la care am participat atât eu, cât și Edi, Codruța și Vali. Ideea de bază a piesei a pornit chiar de la Vali, iar nouă ne-a plăcut și de aici am dezvoltat și a ieșit acest cântec fain. Ne-am dorit să iasă un proiect super optimist și să transmitem o stare foarte bună prin el. Ne-am distrat foarte mult, atât la studio când am înregistrat «Moșule de unde ai bani?», cât și la filmări, unde am râs în hohote.”, a povestit Cleopatra Stratan cu ceva timp în urmă.

Cleopatra Stratan, declarații despre sarcină și copil

Artista şi soţul ei, Edward Sanda, s-au căsătorit în urmă cu un an şi se declară extrem de fericiţi împreună. Cei doi s-au îndrăgostit în urma unei colaborări muzicale, iar de atunci sunt de nedespărțit. Deși Cleopatra abia împlinise 18 ani când i-a spus „da” lui Edward, se pare că nu a fost deloc speriată de rolul de soție.

Mai mult, fiica lui Pavel Stratan spune că îşi doreşte foarte tare şi un copil, însă consideră că nu este încă momentul, deoarece vor să se mai bucure de viaţă. Chiar dacă cei doi au discutat foarte mult despre acest pas, în prezent, altele sunt prioritățile lor.

„Nu sunt însărcinată. Țin să precizez asta. Vreau să mai copilărim, însă va veni și vremea unui copil. Ne dorim foarte mult asta”, a declarat Cleopatra Stratan.

De curând, Cleopatra Stratan a fost pusă într-o situație de-a dreptul stânjenitoare în platoul emisiunii moderate de Cătălin Măruță.

Comentarii
Adauga un comentariu