Cancan ultimă oră

Detalii inedite despre fetița „minune“ Cleopatra Stratan: vârstă, înălțime, biografie, Instagram, iubit

Publicat: 21 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Detalii inedite despre fetița minune Cleopatra Stratan vârstă înălțime biografie Instagram iubit
Cleopatra Stratan a intrat în Cartea Recordurilor la mai multe categorii

Frumoasa cântăreață din Republica Moldova Cleopatra Stratan vrea să dea o nouă lovitură pe piața muzicală românească, la vârsta de 18 ani. Alături de Pasha Parfeni, aceasta lansează piesa „Orele”, o declarație de dragoste pusă pe note muzicale și totodată un remake al celebrei piese lansate de Sofia Rotaru.

Single-ul are la bază o poveste de iubire ce se consumă în primă fază doar din priviri și a fost compus de către Anatolie Chiriac alături de Grigore Vieru.

În clip, Pasha și Cleopatra interpretează rolul îndrăgostiților care la început doar se privesc, dar niciunul nu îndrăznește să facă un pas către celălalt. Până acum, Pasha a participat în România la mai multe festivaluri-concurs, printre care Cerbul de Aur și Festivalul Mamaia.

Cântăreața Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan: vârstă, înălțime, biografie

Cleopatra Stratan s-a născut pe 6 octombrie 2002, la Chișinău, și este fiica lui Pavel Stratan, artist ce a devenit cunoscut în România în anii 2000.

Susținută de tatăl ei, Cleopatra, în vârstă acum de 18 ani, a urcat prima dată pe scenă la vârsta de 3 ani, iar un an mai târziu a scos hit-ul „Ghiță“”. Albumul „La vârsta de 3 ani” a primit Discul de Platină și Discul de Diamant.

Cântăreața Cleopatra Stratan

Mai mult, Cleopatra Stratan, care are acum 1.80 m înălțime, a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai tânăr artist care a lansat un album de success, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de 2 ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tănâr interpret care a avut un hit numărul 1 într-o țară la nivel național și cel mai tănăr căntăreț de success.

În 2008, Cleopatra lansează albumul „La vârsta de 5 ani”, însă nu mai are un succes la feld e rusănător.

În vara lui 2018, Cleopatra Stratan lansează piesa „Te las cu inima”. Au urmat „Pupă-mă“, în 2019, „La ușa mea“, în 2020 și „Vorba de tine“, anul acesta.

Cântăreața Cleopatra Stratan

Zvonuri că ar fi însărcinată

Cleopatra Stratan a fost cerută de soție anul trecut exact în ziua în care a împlinit 18 ani. Chiar dacă răspunsul a fost „da”, ea și Edward Sanda au spus că nu se grăbesc cu nunta și că ar vrea să mai aștepte 2-3 ani.

Cleopatra și Edward și-au ales deja și nașii. Aceștia ar trebui să fie fostul soţ al Lorei, actorul Dan Badea, şi actuala lui soție, Mădălina.

Fanii celor doi au fost puși pe jar anul trecut, când au văzut o poză în care cântăreața și Edwrad stăteau cu mâna pe burta vedetei. În ciuda speculațiilor făcute, se pare că totul a fost făcut doar pentru imagine, Cleopatra nefiind însărcinată.

Cântăreața Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan, pe Instagram

Frumoasa moldoveancă își ține mereu la current fanii pe rețelele de socializare.

Recent, după ce a făcut publică o fotografie de la filmările unui videoclip, Cleopatra și-a impresionat fanii cu o coafură perfectă.

Fotografia a strâns în scrut timp peste 10.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii: „N-ar fi rău să te apuci de modeling.”sau „Ești foarte frumoasă!”, i-au scris Cleopatrei fanii ei.

Adauga un comentariu