Cancan ultimă oră

Clipe grele pentru familia Serea-Sînă. Anca este internată și are nevoie de o transfuzie de sânge

Publicat: 29 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În ultima vreme, Anca Serea s-a tot confruntat cu probleme de sănătate, din cauza unei anemii severe care îi dă bătăi de cap. Adi Sînă a postat un video pe pagina sa de Facebook, în care, atât el, cât şi soţia lui, explică toată situaţia.

„Bună ziua! Nu este cea mai fericită zi din viața noastră, dar am ales să împărțim cu voi și momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteți interesați de soarta familiei noastre. Sunt la spital și aici este Ancuța”, a spus Adi Sînă pe pagina sa de Facebook.

„Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil e viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge. Mă simt destul de slăbită, dar sunt ok. O să îmi fac şi un test de Covid-19”, a spus Anca Serea de pe patul de spital.

”Astăzi ne vom face împreună testul COVID-19, să aflăm dacă trebuie să stăm departe de copii și mâine vom afla rezultatul și vă ținem la curent cu toate chestiile astea”, a mai spus soțul Ancăi Serea.

Alimentul-minune care o ajută pe Anca Serea să-şi menţină silueta
Pentru păstrarea siluetei de invidiat, frumoasa brunetă are un mic truc, pe care îl respectă cu regularitate. „După o masă copioasă, mănânc câteva feliuţe de ananas crud. Mă ajută să evit problemele cu digestia. În plus, ananasul stimulează arderea grăsimilor şi mă ajută să mă menţin în formă”, a mărturisit Anca Serea.

Pilates este o tehnică inventată acum aproape 100 de ani, de Joseph Pilates și este una dintre cele mai recunoscute tehnici pentru tonifierea musculaturii. Pe lângă aceasta, tehnica mai are beneficii precum: crește forța musculară; coordonare și elasticitate; echilibru static și dinamic; corectare postură și grație; dispariția sau atenuarea durerilor de spate; abdomen plat și spate puternic; fese și coapse tonifiate; flexibilitate și control asupra corpului; echilibru; stare de bine.

Adauga un comentariu