Local

Clubul Fratelli, ziua 2 de show fără respectarea distanţării sociale. Petrecăreţii au dansat pe melodiile Deliei – VIDEO

Publicat: 05 iul. 2020
Clubul Fratelli, ziua 2 de show fără respectarea distanţării sociale. Petrecăreţii au dansat pe melodiile Deliei - VIDEO
Clubul Fratelli, ziua 2 de show fără respectarea distanţării sociale

Clubul Fratelli, ziua 2 de show fără respectarea distanţării sociale. Clubul Fratelli nu respectă din nou regulile impuse de autorităţile legale în contextul actualei pandemii cu coronavirus. Sâmbătă seara, 4 iulie 2020, clubul a organizat o petrecere de pomină unde tinerii s-au înghesuit şi s-au distrat până în zori, uitând numărul crescut al cazurilor de Covid-19 din România.

Clubul Fratelli, ziua 2 de show fără respectarea distanţării sociale

Clubul Fratelli a organizat în seara de sâmbătă, 4 iulie 2020, un nou show marca Cătălin Leahu şi Bogdan Gheorghiu, adică fără respectarea regulilor impuse de Guvernul Orban. Într-un concert, unde Delia a fost invitat special, tinerii ieşeni nu au ţinut cont de actuala situaţie a României şi au dansat până în zori pe melodiile artistei în vogă.

Vineri seara, 3 iulie 2020, ieşenii au trecut pragul clubului Fratelli pentru a participa la concertul Trupei Vama. În această seară, 5 iulie 2020, va fi un alt eveniment, unde va fi prezent Smiley. Vom vedea dacă a treia zi este „cu noroc” şi clubul va respecta într-un final distanţarea socială. Autoritățile competente ar trebuie să se sesizeze și să aplice amenzile contravenționale aferente faptelor comise de patronii acestui club.

Conform legii 55/2020 organizatorul riscă să fie sancţionat contravenţional pentru nerespectarea măsurilor privind zădărnicirea combaterii bolilor. Această lege a fost implementată pentru a preveni răspândirea şi infectarea cu noul coronavirus.

Cine sunt afaceriștii Cătălin Leahu și Bogdan Gheorghiu, asociați la Afterhills SRL Iași

Patronii Cătălin Gabriel Leahu și Bogdan Gheorghiu sunt doi dintre cei mai controversați oameni de afaceri din Iași. Cătălin Gabriel Leahu deține 51,6 la sută din Hideaki SRL care administrează clubul Fratelli din Iași, restul acțiunilor aparținând lui Bogdan Gheorghiu. Cătălin Leahu mai controlează Bowling SRL, care deține clubul Viper din Tudor Vladimirescu, rețeaua Difpress, Canesony SRL sau Viva Grup Est SRL.

De cealaltă parte, Bogdan Mihai Gheorghiu face o mare parte din afaceri prin intermediul Concept SRL Iași, care a achiziționat cartierul rezidențial Newton din Tătărași și dezvoltă mai multe proiecte imobiliare în zone precum Primăverii, Agronomie, Valea Lupului sau Calea Chișinăului. Bogdan Gheorghiu este cunoscut ca fiind fostul patron al rețelei de amanet din Iași Express Credit Amanet, care a fost vândută.

O societatea bolnavă creează concepţii greşite

O societate bolnavă creează concepţii greşite. În ultimele săptămâni, s-a dovedit cum în România legea nu este pentru şmecheri. Imaginile cu premierul Ludovic Orban fumând lejer în propriul lui birou din Guvern, Rareş Bogdan a organizat o petrecere uriaşă cu ocazia botezului copilului, guvernanţii nu poartă măşti în spaţii publice închise. Aceste lucruri pun un mare semn de întrebare în capul romanului simplu, al romanului care îşi plăteşte datoriile la timp, care poartă masca de protecţie acolo unde este obligatoriu, care păstrează distanţarea socială şi nu în ultimul rând, al romanului care crede într-o societate românească normală, o societate în care şi cel mic şi cel mare respecta la fel legea.
Adauga un comentariu