Local

Colecție de infracțiuni pentru doi ieșeni, într-o singură seară! Au furat, au agresat o tânără și au distrus mai multe mașini parcate

Publicat: 25 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Colecție de infracțiuni pentru doi ieșeni într-o singură seară Au furat au agresat o tânără și au distrus mai multe mașini parcate
Posesorii autoturismelor avariate vor plăti din buzunarul lor reparațiile

În seara zilei de 23 octombrie 2022, doi indivizi din Iași au reușit să comită o colecție de infracțiuni. Aceștia erau sub influența băuturilor alcoolice. Prima infracțiune a fost furtul unui televizor și a unui telefon mobil dintr-o sală de jocuri. Până la vandalizarea mașinilor, cei doi au avut timp berechet să agreseze verbal o tânără

Doi indivizi din Iași au comis mai multe infracțiuni într-o singură seară. Aflați într-o stare avansată de ebrietate, au furat, au agresat verbal o tânără și au vandalizat mașini. Străzile cartierului Nicolina din Iași au fost sub asediul celor doi. Au furat un telefon și un televizor dintr-o sala de jocuri cu gândul să le vândă și să facă rost de mai mulți bani pentru băuturi alcoolice. Cum seara era de abia la început, cei doi s-au „distrat“ și au lăsat mai multe mașini fără oglinzile laterale.

masina albastra avariata
Două mașini din cartierul Nicolina au rămas fără oglinzi laterale

Colecție de infracțiuni pentru doi indivizi din Iași

 persoane fura un televizor
Doi indivizi au furat un televizor dintr-o sală de jocuri

În data de 23 octombrie 2022, în jurul orei 20:00, polițiștii ieșeni de la Secția Nr. 3 Poliție Iași au fost sesizați de faptul că doi indivizi ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice aduceau injurii unei tinere.

Noaptea a fost una plină de evenimente. Aflați sub influența alcoolului, cei doi și-au început seara prin a fura un televizor și un telefon mobil dintr-o sală de jocuri din Iași. Planul era de a vinde bunurile pentru a își procura și mai mulți bani pentru alcool.

Cei doi indivizi au preferat mai întâi să agreseze verbal o tânără, aducându-i acesteia tot felul de injurii. Trecătorii aflați în zonă au fost cei ce au apelat numărul unic de urgențe, iar un echipaj de poliție s-a prezentat la fața locului.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat cei doi bărbați, unul dintre aceștia având în brațe un televizor. Întrucât la vederea polițiștilor cei doi au devenit recalcitranți, s-a impus încătușarea lor și conducerea la sediul Secției Nr. 3 Poliție pentru continuarea verificărilor“, declară reprezentanții IPJ Iași.

Între timp, cei doi indivizi au mai avut câteva activități în desfășurare pe străzile din Iași.

persoana fura un telefon din geanta
Cei doi indivizi erau sub influența băuturilor alcoolice și au comis mai multe fapte contravenționale

Doi indivizi din Iași s-au apucat de împărțit pumni mașinilor parcate

 persoana in catuse
Doi indivizi din Iași au comis un șir de infracțiuni într-o singură seară

În aceeași seară, pe Aleea Nicolina din Iași, mai multe autoturisme au fost vandalizate. Două dintre acestea, un Audi și un Volkswagen, au rămas fără oglinzile laterale. O singură mașină marca Opel a scăpat mai ieftin, deoarece aceasta a avut doar carcasa de plastic desfăcută. Cele trei mașini, un Audi, Volkswagen și un Opel, se aflau parcate regulamentar pe stradă, fără a încurca deplasarea pietonilor.

„Oglinzile acestor mașini au fost luate la pumni, printre care și a mea, doar că am fost mai norocos și am scăpat cu ea rabatată și cu plasticul desfăcut. Am mai văzut acte de vandalism, dar chiar în halul acesta, să dai cu pumnul în mașini la întâmplare, nu mă așteptam“, declară Rareș Octavian, posesor al unui autoturism implicat în incident.

Cei doi indivizi aflați sub influența băuturilor alcoolice au vandalizat cele trei mașini, iar proprietarii înregistrează pagube semnificative.

Grupul a fost sancționat contravențional, conform legii, pentru tulburarea liniștii și a ordinii publice.

Acest eveniment nu este unul izolat. Mai mulți conducători auto s-au trezit cu mașinile avariate din cauza șoferilor ce s-au urcat băuți la volan. Frecvent, unii uită că regulile de circulație trebuie respectate cu sfințenie. Cei mai inconștienți dintre aceștia se urcă la volan după ce au consumat cantități impresionante de băuturi alcoolice.

Cei doi indivizi au reușit să creeze, într-o singură seară, o colecție impresionantă de infracțiuni.

Adauga un comentariu