Local

Colegele Elisabetei, fiica lui Costel Corduneanu, au venit la priveghi cu brațe de flori – FOTO, VIDEO

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Colegele Elisabetei fiica lui Costel Corduneanu au venit la priveghi cu brațe de flori - FOTO VIDEO
Colegele Elisabetei, fiica lui Costel Corduneanu, au venit la priveghi cu brațe de flori

Este o săptămână grea pentru toată familia Corduneanu, dar în mod special pentru fiica acestuia, Elisabeta. Amintim că la doar 9 ani, mândria lui Costel Corduneanu a fost medaliată cu argint la un concurs internațional. Iar astăzi, colegele sale au venit la priveghi cu brațe de flori, pentru a-i fi alături în această perioadă dificilă.

Vă aducem aminte că luni, 15 martie 2024, Costel Corduneanu a murit într-un spital din Tg. Mureș, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pe cord.

Citește și Cavoul în care va fi depus Costel Corduneanu a fost finalizat! Logo-ul Jocurilor Olimpice a fost încrustat în marmura neagră. Cât a costat totul

Fata lui Costel Corduneanu, Elisabeta, a câștigat medalia de argint la un concurs internațional

Elisabeta Corduneanu face parte din Clubul Sportiv Școlar „Unirea” Iași, practică gimnastica ritmică, iar în trecut a participat la Competiția Internațională „Cupa Irina Deleanu”. Elisabeta a fost declarată câștigătoarea „Cupei Ghimbav 2021”, iar la concursul mai sus menționat a obținut medalia de argint.

Costel Corduneanu s-a putut declara un tată fericit. Fiica sa îi calcă pe urme. Trebuie precizat că, provenind dintr-o familie nevoiașă, cu 11 copii, Costel, așa cum îi spun cei apropiați, a intrat de mic în secția de lupte a Clubului Sportiv „Nicolina”, din Iași.

Citește și: De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii

Comentarii
Adauga un comentariu