Local

Contractele de muncă ale lui Andreias Cristian Calcan și a lui Riccardo Proietti au fost reziliate. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Politehnicii Iași

Publicat: 27 apr. 2021
Andreias Cristian Calcan și a lui Riccardo Proietti
Andreias Cristian Calcan și a lui Riccardo Proietti

Ca urmare a cererilor depuse de către preparatorul fizic Riccardo Proietti și jucătorul Andreias – Cristian Calcan cu privire la rezilierea pe cale amiabila a contractelor de muncă, reprezentanții Politehnicii Iași au anunțat aprobarea acestora.

„În urma cererilor depuse de către jucătorul Andreias – Cristian Calcan, precum și de către preparatorul fizic Riccardo Proietti, ACSM Politehnica Iasi a aprobat solicitările acestora de reziliere, pe cale amiabilă, a contractelor de muncă, pe care aceștia le aveau cu gruparea ieșeană. Decizia intră în vigoare începînd cu data de astăzi, 27 aprilie 2021.

Apreciem toate eforturile depuse de către cei doi în folosul echipei noastre și le dorim mult succes în continuare”, se arată în comunicatul transmis de Antohi Leonid Jiuleț, președintele C.D. al Politehnicii Iași.

Ioan Bucu, cooptat în staff-ul clubului Politehnica Iași. Prima reacție a fostului mare portar

La începutul lunii aprilie a.c. Ioan Bucu a fost cooptat în staff-ul clubului Politehnica Iași. Anunțul a fost făcut de către Comitetul Director al clubului Politehnica Iași. În luna ianuarie, odată cu împlinirea vârstei de 65 de ani a ieșit la pensie de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Iași. Acolo a a ocupat funcția de consilier. În cadru Politehnicii Iași va ocupa funcția neremunerată de supervizor.

”Consiliul Director al asociației “Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași” a hotărât împuternicirea domnului Ion Bucu pentru a superviza activitatea sportivă a asociației. Menționăm că domnul Ion Bucu nu va fi remunerat pentru atribuțiile încredințate, iar prin preluarea de către dumnealui a atribuțiilor de supervizare a activității sportive nu se aduce atingere atribuțiilor celorlalți salariați ai asociației”, se arată în comunicatul Comitetului Director.

Contactat de ProSport, Ioan Bucu a explicat că va încerca să fie un liant între vestiarul echipei și Comitetul Director.

”Eu sunt om din vestiarul Politehnicii. Acolo am crescut, acolo am rădăcinile. Vreau să știu ce se întâmplă acolo, nu să ascult ce spun alții. Și ceea ce simt că este adevărat să transmit mai departe celor care au obligația, și puterea, și dorința să susțină această echipă. Vom face tot ce este posibil pentru a salva echipa de la retrogradare. Nu mă duc în locul nimănui la club, nici nu voi fi retribuit, nu preiau atribuțiile nimănui. Voi fi un liant între vestiar și Comitetul Director. Trebuie să mergem cu toții în aceeași direcție, pentru a salva echipa. Și jucători, și Comitetul Director, și autorități. Iar eu asta vreau, să fiu un supervizor, iar cuvântul meu legat de ceea ce simt și ceea ce văd să ajungă mai departe”, a declarat Ioan Bucu.

Adauga un comentariu