Cultural

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a rămas cu un mare regret după divorț. „Sunt multe lecții pe care le-am învățat….”

Publicat: 12 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cornel Ilie solistul trupei Vunk a rămas cu un mare regret după divorț. Sunt multe lecții pe care le-am învățat.
Cornel Ilie de la Vunk a trecut printr-un divorț dureros, dar a rămas în relații bune cu fosta soție.

Îndrăgitul artist Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a rămas cu un mare regret după divorț. Celebrul cântăreț s-a despărțit de mama copiilor săi în anul 2020, iar vestea i-a șocat pe mulți. După o căsnicie frumoasă, Cornel Ilie și soția sa au decis să se despartă în maximă discreție, fără a dezvălui care au fost motivele separării definitive. Iată ce spune artistul despre mariajul eșuat și relația pe care o are în prezent cu fosta parteneră de viață.

Cornel Ilie de la Vunk are mari regrete după divorț

Cornel Ilie este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Artistul are o carieră impresionantă în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Dincolo de lumina reflectoarelor, faimosul cântăreț a avut parte de multe provocări în viața privată. Acesta a trecut printr-un divorț dureros în anul 2020, iar în prezent a rămas cu mari regrete după despărțirea de mama copiilor săi.

Cornel Ilie și fosta soție au împreună doi copii, o fată și un băiat de care sunt tare mândri. Artistul regretă că nu poate petrece mai mult timp cu aceștia, însă se implică în educarea și creșterea lor.

,,Sunt acolo să le dau încredere în tot ceea ce fac. Le pup toate zgârieturile și juliturile din timpul zilei, sunt universul cel mai important din viața mea. Îmi pare rău că nu pot să stau și mai mult cu ei, clar. Regret că pierd niște momente. Cel mai frumos lucru pe care mi-l spun copiii mei este acel „Taaatiii”, atât, tonul și bucuria lor când spun asta. Am învățat de la ei să mă minunez mai mult. Am plâns acum câteva zile vorbind cu ei, pe videocall. (…) Nu s-a schimbat relația dintre noi față de copii și nu se va schimba niciodată, prezența mea în viața copiilor este foarte activă.”, a declarat acesta.

În prezent, Cornel Ilie se dedică profesiei sale artistice și celor doi copii. Solistul trupei Vunk a rămas în relații bune cu fosta soție și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de aceasta. De multe provocări în viața de familie a avut parte și Andreea Perju. Aceasta a fost la un pas de divorț, dar a reușit să treacă peste problemele din viața de cuplu alături de soțul ei.

Un alt cuplu apreciat de publicul autohton este cel format din Theo Rose și iubitul ei. Aceștia au planuri serioase de viitor și își doresc să își întemeieze o familie frumoasă.

Ce spune cântărețul despre fosta soție

Deși nu mai formează o familie de mai bine de 2 ani, Cornel Ilie și fosta soție au rămas în relații bune după divorț. Mai mult, celebrul cântăreț are doar cuvinte de laudă pentru mama copiilor săi și nu ezită să se viziteze cât mai des posibil. Artistul a recunoscut că a suferit enorm după ce s-a despărțit de partenera lui de viață și regretă că nu poate petrece mai mult timp cu cei doi copii.

„Sunt multe lecții pe care le-am învățat după separarea de mama lor. Lecția propriei iertări, să mă iert pe mine în primul rând, că am ajuns la un astfel de moment. Este mai bine pentru copii, pentru ea, pentru mine, am ajuns să creștem împreună. Deciziile le iau cu sufletul, mintea o ascult cât mai puțin. Iar cele mai importante decizii din viața mea le-am luat ascultându-mi instinctul.

Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.”, a mărturisit solistul trupei Vunk.

Cornel Ilie de la Vunk a trecut printr-un divorț dureros, dar a rămas în relații bune cu fosta soție. Cei doi au împreună o fată și un băiat de care sunt tare mândri. Artistul regretă că nu poate petrece mai mult timp cu aceștia, însă se dedică în totalitate copiilor și are doar cuvinte de laudă pentru fosta parteneră de viață.

Adauga un comentariu