Titlurile zilei

Coșmar în trafic! Polițiștii rutieri și-au făcut cruce când s-a încheiat weekendul! Alcoolemii uriașe și dosare penale pe bandă rulantă

Publicat: 11 aug. 2020
Doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, iar valoarea alcoolemiilor a fost uriașă
Polițiștii ieșeni au împărțit amenzi și au deschis dosare penale pe bandă rulantă șoferilor prinși încălcând legea

Coșmar în trafic la Iași. Polițiștii rutieri au împărțit amenzi pe bandă rulantă și au deschis mai multe dosare penale. Unii șoferi nu țin cont de lege și sunt de multe ori la un pas de a produce tragedii. Nimic nu pare să îi sperie, iar o parte dintre ei comit infracțiune după infracțiune

Coșmar în trafic la Iași. În câteva ore polițiștii ieșeni au împărțit amenzi pe bandă rulantă și au deschis mai multe dosare penale pe numele unor șoferi inconștienți. Doi șoferi s-au întrecut în ceea ce ține de valoarea alcoolemiei. De exemplu, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că la data de 9 august, un bărbat de 46 de ani, din județul Vaslui, ar fi condus un autoturism, pe DN 28 D – Varianta Ocolitoare, fiind sub influența alcoolului și ar fi acroșat un autoturism staționat, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă.

Încă o alcoolemie uriașă a ieșit la iveală după ce polițiștii l-au tras pe dreapta pe un șofer

Un alt individ i-a uimit pe oamenii legii. Astfel, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Iași au depistat un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Iași, fiind sub influența alcoolului, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările continuă.

Fără permis de conducere, dar la volan

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași au oprit pentru control, pe raza municipiului Iași, un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, din municipiul Iași. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cercetările continuă. Și polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos au oprit pentru control pe raza orașului Târgu Frumos un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, din orașul Târgu Frumos. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările continuă.

Un ieșean a ajuns în arest după ce a fost prins fără permis de conducere la volan

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Iași au oprit pentru control, pe raza municipiului Iași, un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Iași. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Cercetările continuă.

Și polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că la data de 9 august, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Iași, ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Iași, fără a deține permis de conducere și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de lemn, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. Cercetările continuă.

Comentarii
  • Locuiesc langa un lăcaș de cult, monument UNESCO,iar langa mai adasa polițiștii, la o cafea.N-am văzut nici unul să facă semnul crucii..N-au mama, n-au tată și voi spuneți că au Dumnezeu??

Adauga un comentariu