Cancan ultimă oră

Coșmarul Simonei Trașcă nu se oprește aici! Vedeta a părăsit Bucureștiul, pentru a scăpa de admiratorul fanatic

Publicat: 02 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Coșmarul Simonei Trașcă nu se oprește aici Vedeta a părăsit Bucureștiul pentru a scăpa de admiratorul fanatic
Se pare că de câțiva ani, Simona Trașcă este urmărită de un bărbat care pare că vrea să o cucerească cu orice preț. Acesta o urmărește pe blondină și o agasează. Însă în ultima perioadă comportamentul acestuia a devenit mult mai violent și mai amenințător.

Simona Trașcă trăiește un adevărat coșmar din cauza bărbatului ce o urmărește și o amenință. Admiratorul fanatic și-a intensificat „atacurile” și chiar a amenințat-o pe fosta asistentă tv cu moartea. Așa că blondina se teme să mai doarmă singură și a apelat la ajutorul unei prietene apropiate.

Se pare că de câțiva ani, Simona Trașcă este urmărită de un bărbat care pare că vrea să o cucerească cu orice preț. Acesta o urmărește pe blondină și o agasează. Însă în ultima perioadă comportamentul acestuia a devenit mult mai violent și mai amenințător. De la declarațiile de iubire a trecut la amenințări grave.

Așa că, Simona Trașcă a decis să plece departe de Capitală și de bărbatul care nu îi dă pace și a mers direct la mare. Aceasta are nevoie de compania persoanelor apropiate pentru a se simți în siguranță, iar pe litoral a așteptat-o Ana Maria Mocanu, care i-a promis că o va apăra de orice.

„Nu mă interesează cine mă caută weekend-ul acesta pentru că eu dorm cu Ana Maria Mocanu, îmi aduce cafeaua de dimineață, mă apară, mă protejează și nu-mi e frică de nimeni și nimic. Mi-a zis așa că atâta timp cât sunt cu ea mă protejează și nu ajunge nimeni la mine, deci sunt liniștită.”, a declarat Simona Trașcă, la Antena Stars.

Cine este bărbatul care o urmărește?

Bărbatul ce o terorizează pe Simona Trașcă este un admirator fanatic, care i-a declarat iubirea eternă și a promis că va face orice este necesare pentru ca blondina să fie alături de el. Se pare că tânărul nu este din București și își folosește toți banii pentru a sta cât mai aproape de Simona Trașcă.

„Când am fost contactată de familia lui, mi s-a spus că în momentul în care va rămâne fără bani, va pleca din București pentru că el nu stă în București, vine de fiecare dată când face rost de bani, apoi pleacă, vine înapoi, am înțeles că a cam plecat. De fiecare dată când face rost de bani vine după mine în București.”, a mai spus Simona Trașcă.

Adauga un comentariu