Sport

Cosmin Contra a negociat cu o echipă de mare tradiție din Anglia: „Am avut interviu cu patronul, au fost discuții”

Publicat: 03 apr. 2021
Cosmin Contra
Cosmin Contra, pe lista lui Sheffield Wednesday

Cosmin Contra (45 de ani) a fost la un pas să ajungă la o echipă de tradiție din Anglia, Sheffiled Wednesday, și a recunoscut că a negociat cu gruprea britanică, dar în cele dn urmă mutarea nu s-a concretizat. „Guriță” a negociat direct cu patronul echipei, însă în cele din urmă a fost un antrenor din Anglia, Darren Moore.
La începutul lui 2021 a apărut informația că fostul selecționer, Cosmin Contra, e dorit pe banca lui Sheffield Wednesday, una dintre echipele de tradiție din Anglia. Până în prezent, Contra n-a vorbit deloc despre acest subiect, dar a intrat în direct prin Skype la Look Sport LIVE și a recunoscut negocierile. A discutat cu patronul, care în cele din urmă a ales un antrenor englez în detrimentul lui „Guriță”.

„Pentru mine, întoarcerea în România nu este o opțiune în momentul de față. Și nu știu dacă va fi vreodată. Au fost discuții, am fost aproape să ajung la o echipă de tradiție din Championship. La Sheffield Wednesday. Am avut un interviu cu patronul echipei, nu s-a concretizat, dar până la urmă au ales să meargă pe mâna unui antrenor local, de acolo din zonă”, a spus Cosmin Contra, la Look Sport LIVE.

Cosmin Contra e liber de contract din decembrie 2020, de când a renunțat la postul de antrenor de la Dinamo.
În detrimentul lui Contra, Darren Moore a fost ales pentru postul de antrenor al lui Sheffield Wednesday, care ocupă în prezent penultimul loc din clasamentul din Championship, cu 32 de puncte strânse în 37 de partide.

Cosmin Contra, pe lista lui Sheffield Wednesday

SkySports a anunțat, în februarie, că antrenorul român Cosmin Contra e pe lista de posibili antrenori ai lui Sheffield Wednesday, alături de nume precum Henk ten Cate, Pep Clotet, Vladimir Ivic și Paul Cook.

„Antrenorul de 45 de ani care ultima dată a pregătit-o pe Dinamo ar fi interesat să o pregătească pe Sheffield Wednesday, dar proprietarul echipei, Dejphon Chansiri, încă nu se grăbește pentru că are o listă largă de propuneri”, scrie publicația mai sus menționată.

Erik Alonso, unul dintre consilierii lui Dejphon Chansiri, patronul lui Sheffield Wednesday, l-a propus pe Contra la formația engleză.
Adauga un comentariu