Sport

Cosmin Contra oferă primele informații despre Juan Marin Melero, oficialul iberic care intermediază cumpărarea lui Dinamo

Publicat: 06 mai 2020

Juan Jose Melero Marin, un personaj cu legături importante în fotbalul iberic, este numele vehiculat ca reprezentant pentru firmele care ar dori să preia pachetul majoritar de acțiuni al SC Dinamo 1948 SA.

Ziarele din România au anunțat, sâmbătă, interesul unor investitori străini, cu afaceri în domeniul bancar în Spania și Marea Britanie, pentru clubul din Ștefan cel Mare, alții decât cei aflați deja în negocieri cu șeful de RIN prin recomandarea lui Ioan Andone.

„Mai e cineva tot de prin Spania, care acum vreo două zile a dat de noi, le-am livrat și lor ce îi interesează. O familie cu posibilități care nu e străină de fotbal, stă prin Elveția și a mai investit și ar vrea să se implice”, declara, în urmă cu mai bine de o săptămână, Ionuț Negoiță despre pista care, în acest moment, pare a fi singura variantă ce ar putea duce la notar.

Juan Jose Melero Marin, un personaj cu legături importante în fotbalul iberic, este numele vehiculat ca reprezentant pentru firmele care ar dori să preia pachetul majoritar de acțiuni al SC Dinamo 1948 SA.

Cosmin Contra l-a cunoscut pe Juan Jose Melero Marin

Conform surselor ProSport, Melero ține zilnic legătura cu un apropiat de-ai săi din România, un om de afaceri din Ardeal, iar în această săptămână este foarte posibil ca părțile să se înțeleagă asupra tranzacției.
Cosmin Contra l-a cunoscut pe Juan Jose Melero Marin, fostul selecționer al României lucrând cu ibericul la Getafe, în sezonul 2014-2015, perioadă în care oficialul ocupa postul de director general (n.r.- Molero fiind în conducerea formației de lângă Madrid în perioada 2013-2016), iar românul poziția de antrenor.

Juan Melero, un adevărat profesionist

Aflat în Spania în această perioadă, fostul fundaș și tehnician al „câinilor” a acceptat să-i facă un scurt portret celui de care se leagă, la zi, speranțele fanilor dinamoviști pentru salvarea clubului.

„Am citit și eu câte ceva în presa din România, nu știu mai multe în legătură cu acest subiect, însă pot să spun că domnul Melero este un adevărat profesionist. Un om care cunoaște și este cunoscut de foarte multă lume în fotbalul spaniol. În perioada în care eu am condus echipa, dânsul era director general și pot spune că nu a prins o perioadă foarte calmă, reușind, alături de președintele Angel Torres, să scoată Getafe din criza financiară în care se afla. A fost un moment greu pentru club. Am interacționat foarte puțin cu dânsul, însă mi-a lăsat impresia unui profesionist desăvârșit, o persoană influentă, un om apreciat, faptul că a fost vicepreședinte al federației fiind o recomandare în acest sens”, a declarat Cosmin Contra.

Juan Melero a fost vicepreședintele Federației Spaniole de Fotbal în perioada 2007-2008. Înainte de 1990 a deținut funcția de vicepreședinte al ligii secunde din Spania

Adauga un comentariu