Cancan

Cosmin Seleși, un artist la înălțime. De ce a renunțat carismaticul actor la cariera în televiziune

Publicat: 25 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cosmin Seleși un artist la înălțime. De ce a renunțat carismaticul actor la cariera în televiziune
Cu toate că a renunțat pentru o perioadă la cariera în televiziune, Cosmin Seleși rămâne un artist la înălțime și se bucură de aprecierea publicului.

Carismaticul și energicul Cosmin Seleși este un artist la înălțime. Îndrăgitul actor și-a surprins admiratorii când a anunțat că pleacă definitiv de la Antena 1 și renunță la rolul de prezentator al emisiunii ,,Te cunosc de undeva.“ Vestea i-a șocat pe mulți, însă Cosmin Seleși a decis ca după atâția ani să se retragă din lumina reflectorelor. Iată de ce a renunțat carismaticul actor la cariera în televiziune.

Cosmin Seleși, o vedetă la înălțime

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai apreciați actori și prezentatori tv din showbiz-ul autohton. Acesta are o carieră artistică impresionantă și se remarcă de fiecare dată când apare în public. Energicul actor a prezentat timp de 9 ani celebra emisiune ,,Te cunosc de undeva“ alături de colega sa, Alina Pușcaș.

Cosmin Seleși și-a uimit fanii atunci când a anunțat că nu va mai prezenta faimosul show de televiziune și că va dispărea pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. La vârsta de 44 de ani, actorul a dorit să facă o schimbare radicală și să aleagă alt drum.

Dincolo de celebritate și de cariera de succes în televiziune, Cosmin Seleși se declară un bărbat împlinit și în viața privată. Acesta are o soție superbă și doi copii de care este tare mândru. Artistul reușește de minune să îmbine planul profesional cu cel personal și este mai fericit ca oricând.

De viața de familie se bucură din plin și Mihai Jurca. Celebrul prezentator al rubricii meteo de la Antena 1 are o familie frumoasă și este extrem de apreciat de publicul autohton. Și îndrăgitul actor Mihai Rait a ajuns la vârsta marilor împliniri. Acesta se remarcă de fiecare dată când apare la tv și îi cucerește pe toți cu energia sa debordantă.

De ce a renunțat îndrăgitul actor la cariera în televiziune

Cosmin Seleși a luat o decizie neașteptată și s-a retras din lumina reflectoarelor. După ce a plecat de la Antena 1 și a renunțat la rolul de prezentator, acesta s-a hotărât să se dedice unei alte pasiuni și anume muzica. În lumea mondenă au apărut numeroase zvonuri că actorul ar fi fost dat afară de la Antena 1 sau că ar fi fost forțat să demisioneze. Deranjat de aceste presupuneri, Cosmin Seleși a dezvălui motivul pentru care a decis să renunțe la cariera în televiziune pentru o perioadă și la emisiunea pe care o prezenta, ,,Te cunosc de undeva.“

„Un proiect foarte frumos, un proiect pe care l-am îndrăgit, îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit… nu știu cum să zic. 9 ani a durat. Am fost primul prezentator. (…) Am învățat multe lucruri, am cunoscut oameni mișto, am avut o echipă fantastică.

Dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Eu merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Eu, din punctul meu de vedere, zic că am făcut performanță, și cifrele au spus asta. Cred că mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva și eu am spus stop pentru că nu mai exista nicio provocare pentru mine. (…) Îmi e dor de televiziune, să fac un format, dar momentan îmi e bine.“, a declarat acesta.

Cosmin Seleși a mai dezvăluit că în prezent se dedică muzicii. Artistul are propriul band, Cosmin Seleși Orchestra, și câștigă sume impresionante din activitatea pe care o face alături de colegii de trupă. Acesta merge la numeroase evenimente private unde creează o atmosferă plăcută, cu distracție și muzică bună.

„Suntem 11 în total, cu mine în formație completă. Nu a fost ușor să-mi găsesc partenerii, din diverse motive și pretenții, de ambele părți. Mă bucur însă că am reușit să-mi duc la capăt acest proiect, la care lucrez de nouă sau zece ani. Am mizat aproape totul pe muzica românească a anilor `80, `90 și 2000.“, a mărturisit artistul.

Cu toate că a renunțat pentru o perioadă la cariera în televiziune, Cosmin Seleși rămâne un artist la înălțime și se bucură de aprecierea publicului. Acesta se dedică în prezent muzicii și familiei sale frumoase de care este tare mândru.

Adauga un comentariu