Cancan

Cosmina Adam are o biografie surprinzătoare. ,,Înainte să fiu asistentă tv am fost în învățământ…”

Publicat: 07 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cosmina Adam are o biografie surprinzătoare. Înainte să fiu asistentă tv am fost în învățământ...
Cosmina Adam, fosta asistentă tv, are o biografie impresionantă și o carieră de succes în muzică.

Fosta asistentă tv de la Acces Direct, Cosmina Adam, are o biografie surprinzătoare. Tânăra este o prezență discretă în lumea mondenă și puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă frumoasa vedetă de când a plecat de la celebra emisiune. Extrem de talentată și ambițioasă, Cosmina Adam are o carieră de succes în muzică și este una dintre cele mai apreciate voci din folclorul românesc. Iată câteva detalii inedite din viața fostei asistente tv.

Cosmina Adam are o biografie surprinzătoare și o carieră de succes

Cosmina Adam este una dintre cele mai frumoase și discrete apariții din lumea mondenă. La vârsta de 30 de ani, aceasta și-a construit o carieră impresionantă în muzică, fiind o iubitoare de folclor.

Tânăra originară din Vaslui și-a dorit de mică să cânte, iar după ce a studiat la Colegiul Naţional de ,,Artă Octav Băncilă” din Iaşi, a urmat cursurile Universității de Arte ,,George Enescu” din Iași, apoi s-a mutat la București.

Dincolo de succesul pe plan artistic, Cosmina Adam s-a remarcat și în televiziune, iar rolul de asistentă tv avea să îi aducă și mai multă celebritate.

În cadrul unui interviu, frumoasa vedetă a vorbit despre traseul ei profesional și care au fost marile provocări până să ajungă la succes.

,,Înainte să fiu asistentă TV am fost în învățământ. Predau canto pentru copii, am toate modulele pedagogice pentru a preda în învățământ, preșcolar și la liceu. Am terminat canto clasic, dar nu am profesat în muzica clasică, mi-a plăcut mereu folclorul și muzica ușoară. Nu vreau să mă axez pe stilul clasic, eu vreau să iasă banul.”, a declarat tânăra artistă.

După ce a plecat de la Antena 1, Cosmina Adam a dedicat mai mult timp muzicii și are nenumărate proiecte artistice de succes. Aceasta este extrem de apreciată de public pentru vocea deosebită, dar și pentru discreția sa în lumea mondenă.

O prezență discretă în showbiz-ul autohton este și Ramona Păuleanu. Celebra prezentatoare este extrem de rezervată când vine vorba de viața privată și se afișează destul de rar la evenimentele mondene.

Și frumoasa cântăreață Ami are o biografie uluitoare și o carieră impresionantă în muzică. De un succes aparte se bucură și Diana Enache, vedeta care nu ține cont de vârstă și face furori în spațiul public. La rândul ei, Ana Baniciu se declară o femeie împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima și se bucură din plin de viață la vârsta de 29 de ani.

Cosmina Adam este o prezență răvășitoare în mediul online, iar fotografiile acesteia sunt extrem de apreciate.

Detalii inedite din viața privată a frumoasei artiste

La vârsta de 30 de ani, Cosmina Adam se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Frumoasa vedetă a încercat mereu să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Multă lume se întreabă dacă aceasta are un iubit și cine este bărbatul din viața ei.

Tânăra artistă a mărturisit că a trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă s-a despărțit de bărbatul care îi cucerise inima. Mai mult, Cosmina Adam a recunoscut că își dorește să se căsătorească și să devină mamă, însă așteaptă să își întâlnească jumătatea.

,,Mama mea la 30 de ani mă avea deja, eram și în clasa a I-a. Mama și tata își doresc foarte mult să mă mărit și eu îmi doresc, dar ei (nr. bărbații) nu-și doresc căsătorie. Probabil eu nu am întâlnit persoanele potrivite și eu am avut magnet către nepotrivire. Dacă-mi dă senzația că mă minte e gata, nu sunt posesivă, dar încerc să controlez. Cea mai lungă relație a fost de trei ani de zile, nu a mers că eram mică, aveam vreo 19 ani, de atunci nu am mai avut relații lungi.”, a declarat fosta asistentă tv.

Cosmina Adam are în prezent numeroase proiecte muzicale și își încântă publicul cu piese folclorice deosebite. Dincolo de provocările din viața amoroasă, tânăra artistă se declară împlinită și fericită.

De provocări pe plan personal a avut parte și celebra cântăreață Xonia, artista care s-a remarcat în celebra competiție Survivor România 2022.

Cosmina Adam, fosta asistentă tv, are o biografie impresionantă și o carieră de succes în muzică. La vârsta de 30 de ani, aceasta are parte de admirația colegilor de breaslă și a publicului, fiind apreciată pentru vocea deosebită și frumusețea răvășitoare.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu