Cancan

Diana Enache se bucură de succes la o vârstă surprinzătoare. Ce secrete ascunde fiica lui Adrian Enache

Publicat: 03 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Diana Enache se bucură de succes la o vârstă surprinzătoare. Ce secrete ascunde fiica lui Adrian Enache
La vârsta de 25 de ani, Diana Enache se bucură de aprecierea publicului și are o carieră artistică de succes.

Frumoasa Diana Enache se bucură de succes la o vârstă surprinzătoare. Fiica energicului Adrian Enache este apreciată de public, fiind una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton. Extrem de discretă când vine vorba de viața privată, tânăra a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă. Puțini sunt cei care știu ce secrete ascunde fiica lui Adrian Enache.

Diana Enache are o carieră de succes la o vârstă surprinzătoare

La vârsta de 25 de ani, Diana Enache este una dintre cele mai frumoase apariții feminine din showbiz-ul românesc. Tânăra se bucură de aprecierea publicului, iar colaborările pe plan artistc împreună cu tatăl ei faimos i-au adus și mai multă celebritate.

Frumoasa artistă a trecut prin schimbări spectaculoase de look, iar în prezent face furori cu formele fără cusur. Aceasta nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy pe rețelele de socializare, spre încântarea internauților.

O apariție încântătoare în lumea mondenă este și colega ei de breaslă, Ana Baniciu. Aceasta nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață alături de bărbatul cu care se va căsători în curând.

Și frumoasa Laura Cosoi face furori pe Instagram în ipostaze provocatoare, vedeta fiind nerăbdătoare să devină mamă pentru a treia oară.

Diana Enache și-a construit până la această vârstă o carieră de succes. Tânăra a lucrat mai întâi la un cabinet de avocatură, iar în prezent se ocupă de profesia arstistică și cântă alături de tatăl ei ori de câte ori are ocazia. Mai mult, aceasta este implicată și în câteva proiecte caritabile.

Frumoasa vedetă a recunoscut că tatăl ei celebru, Adrian Enache, o susține mereu și că a moștenit de la acesta multe calități.

,,Este perfecţionist. I-am moştenit şi eu doza asta de perfecţionism. Plus aceea de a nu sta, de a-mi depăşi limitele. Şi el, la vârsta pe care o are, arată mai bine ca mulţi prieteni de-ai mei care au doar 20 de ani. Este optimist, activ, vesel. Este o bucurie să stai în preajma lui. Semăn foarte mult cu el. Nici eu nu suport să am în preajma mea oameni posomorâţi, supăraţi. (…)

Sever este doar pe partea profesională, dar tot din dorinţa de a ieşi bine lucrurile. Când ne pregătim pentru un eveniment, repetăm mult şi nu ne lăsăm până nu iese totul perfect.”, a mărturisit fiica lui Adrian Enache.

Detalii inedite din viața privată a frumoasei artiste

Diana Enache este o prezență discretă la evenimentele mondene, însă face furori de fiecare dată când apare în public. Artista a vorbit de puține ori despre relațiile ei de dragoste, fapt care a atras atenția curioșilor.

Din mărturisirile tatălui ei, tânăra nu ar avea în prezent o relație, fiind concentrată mai mult pe carieră.

Recent, Adrian Enache a vorbit despre fiica sa, dar și despre reacția unor tineri atunci când vor să o cucerească pe Diana Enache.

,,Nu are nicio treabă acum. Așa prieteni mai vin, mai pleacă, dar nimic serios. Pretendenții săi, când aud că eu sunt taică-su se sperie, și-și zic «ăla e profesor, uns cu toate alifiile, e sexy-simbolul României, ne citește gândurile, că e vagabond la rândul lui». (…) E liniștită, nu are nicio relație acum, nimic serios, ea e cu muzica. E viața ei, să cânte cu tati.”, a declarat carismaticul Adrian Enache.

În pofida zvonurilor apărute în presă, Diana Enache nu a dorit să vorbească despre presupusul iubit și a precizat că își dorește să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor.

,,Nu am fost niciodată adepta expunerii vieții private, mai ales având copilăria pe care am avut-o și văzând ce înseamnă expunerea asta, cu sau fără voia ta, de asta am preferat tot timpul să îmi țin relațiile ascunse.”, a precizat aceasta.

O prezență discretă în lumea mondenă este și Oana Andoni. Frumoasa prezentatoare are o familie superbă, dar vorbește extrem de rar despre viața ei privată.

La vârsta de 25 de ani, Diana Enache se bucură de aprecierea publicului și are o carieră artistică de succes. Fiica energicului Adrian Enache arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu