Sport

Costel Gâlcă ar putea fi înlocuitorul lui Gheorghe Hagi, în funcția de manager tehnic al echipei FC Viitorul

Publicat: 04 aug. 2020
Gheorghe Hagi a decis să se retragă din funcția de manager tehnic al echipei FC Viitorul, iar în locul lui ar putea veni Costel Gâlcă
Costel Gâlcă ar putea fi înlocuitorul lui Gheorghe Hagi, în funcția de manager tehnic al echipei FC Viitorul

Gheorghe Hagi a decis să se retragă din funcția de manager tehnic al echipei FC Viitorul, iar în locul lui ar putea veni Costel Gâlcă

Gheorghe Hagi a decis să se retragă din funcția de manager tehnic al echipei FC Viitorul, iar în locul lui ar putea veni Costel Gâlcă.

„Regele” și oamenii săi de încredere încearcă acum să găsească soluția optimă pentru banca tehnică.
Fostul decar al naționalei vrea să aducă pe bancă un succesor care să marșeze pe aceeași filosofie, iar lista e una restrânsă. Gheorghe Hagi va numi tehnicianul împreună cu președintele clubului, Gică Popescu, cumnatul și prietenul său de-o viață.
Cu o înclinație mereu spre a numi pe banca Viitorului foști colegi, Hagi ia în calcul și varianta Costel Gâlcă, fostul său coechipier la națională, în perioada 1993-2000.
„Costelino”, fotbalist crescut la Progresul, tocmai și-a prelungit însă contractul cu Vejle, formație pe care a promovat-o în eșalonul de elită din Danemarca.

Gică Popescu: „Nu vreau să vorbesc mai multe lucruri acum”

Popescu a comunicat subtil ideea că omul care a făcut tripla cu Steaua e pe lista sa.

„Noi avem o filosofie aparte, pe care Gică a implementat-o în 10 ani. Nu vom renunța pentru nimic la această filosofie! Antrenorul care va veni se va plia pe această filosofie.
Gâlcă este întotdeauna o variantă pentru orice echipă. Nu vreau să vorbesc mai multe lucruri acum”, a declarat Popescu, președinte la Viitorul, duminică seara, la Realitatea Sportivă.

Ce spunea Gheorghe Hagi în urmă cu 18 luni

Gheorghe Hagi a recunoscut întotdeauna că Costel Gâlcă, cu care a fost coechipier în „Generația de Aur”, este un antrenor pe care îl admiră. Mai mult, Hagi susținea, în decembrie 2018, că fostul antrenor de la FCSB va prelua Viitorul când el va decide să părăsească banca tehnică a echipei, lucru ce s-a întâmplat duminică.

„Dacă eu plec să antrenez afară, o să-l pun pe Costel Gâlcă antrenor. A câștigat trei trofee cu FCSB, el merită să antreneze. Cea mai mare greșeală a celor de la FCSB a fost când l-au dat afară pe Gâlcă”, anunța Gheorghe Hagi în urmă cu un an și jumătate.

Gheorghe Hagi a antrenat la Viitorul, club pe care l-a înființat în 2009, din septembrie 2014 până pe 2 august 2020, perioadă în care a câștigat un titlu în Liga 1, o Cupă și o Supercupă.

Adauga un comentariu