Sanatate

Cremă anestezică. Cum se reduce disconfortul în timpul procedurilor cosmetice

Publicat: 11 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cremă anestezică. Cum se reduce disconfortul în timpul procedurilor cosmetice
Pentru mezoterapia facială, alegeți o cremă anestezică puternică

Pentru a ameliora durerile din timpul unor proceduri cosmetice specialiștii folosesc o cremă anestezică. Pe parcurs au fost create diverse metode de gestionare a durerii și au fost inventate noi sisteme analgezice. În secolul XXI, nu mai este nevoie ca pacientul și medicul să facă un compromis între efectuarea unei proceduri invazive și emoțiile negative asociate cu durerea.

În zilele noastre, una dintre cerințele pacienților pentru procedurile de cosmetologie, pe lângă eficacitate și siguranță, este ca acestea să fie lipsite de durere. În stilul de viață rapid și stresant de astăzi, mulți pacienți nu sunt pregătiți să se supună stresului suplimentar asociat senzațiilor dureroase. Indiferent cât de eficientă este procedura, aceștia pot renunța la ea pur și simplu pentru că nu vor să experimenteze durerea. Acest lucru este valabil mai ales pentru bărbații a căror atitudine față de tratamentele de înfrumusețare s-a schimbat.

Cremă anestezică pentru ameliorarea durerii din timpul procedurii de înfrumusețare. Ce trebuie să conțină aceasta?

În zilele noastre, mulți bărbați sunt gata să se supună tratamentelor de înfrumusețare, dar ezită să o facă din cauza fricii de durere. Uneori ne confruntăm cu situații în care pacientul tolerează în tăcere durerea, dar nu se mai întoarce la procedură.

Printre cele mai bune creme anestezice se numără cele care conțin lidocaină și prilocaină. Acestea blochează canalele de sodiu. Ambele preparate sunt emulsii care conțin câte 2,5 % prilocaină și lidocaină. Ingredientele active sunt lidocaină 2,5 % și prilocaină 2,5 %.

Principalele ingrediente active din formulele cu acțiune rapidă sunt Ibuprofen, Diclofenac, Ketoprofen, Indometacin și Fenilbutazonă. Acestea sunt componentele care acționează cel mai bine și au efectul cel mai pronunțat. Dar Ketoprofenul este mai mult un analgezic, la fel ca și Diclofenacul.

Mezoterapia și ameliorarea durerii. Cea mai bună opțiune pentru a reuși să te bucuri de procedură

Pe măsură ce cosmetologia a evoluat, de la Cleopatra până în prezent, oamenii au inventat rapid noi modalități de îngrijire a pielii. Simpla spălare a fost completată de îngrijirea pe bază de plante, iar mai târziu plantele au luat forma cremelor și a unguentelor.

Anestezia invazivă pentru mezoterapie nu este recomandată, deoarece va duce la o dublă traumă a pielii. Prin urmare, cea mai bună opțiune este o cremă anestezică cu lidocaină. Substanțele active din crema anestezică blochează impulsurile care emană de la nervi către creier. Ca urmare a anesteziei locale superficiale, nu se simte nicio durere, clientul simte doar o ușoară presiune și tensiune.

Anestezia locală pentru mezoterapie facială sau corporală poate fi utilizată împreună cu medicația de sedare. Sedarea vă permite să vă relaxați în timpul procedurii cosmetice, ceea ce reduce riscul de reacții de stres din partea organismului.

O cremă anestezică pentru mezoterapie durează între 3 și 4 ore. Timpul de efect – de la 15 min. până la 1 oră. În cazul în care clientul are un prag scăzut al durerii, se recomandă prelungirea timpului de expunere până la 1 oră, substanțele active asigurând o senzație de amorțeală de doi milimetri din grosimea pielii. Pentru mezoterapia facială, alegeți o cremă anestezică puternică, cu un conținut ridicat de lidocaină.

Adauga un comentariu