Bursa Barfelor

Cretian Șpanciu și Arăgăzel Pompa au oferit femeilor din Iași flori ofilite, luate de la gunoi. Or fi luat oare flori și de la cimitir?

Publicat: 11 mart. 2021

Nu puteam încheia rubricuța noastră de astăzi fără să ne mai amuzăm puțin despre ce se întâmplă prin PeSeDeul ieșean, condus de prietenul babelor Arăgăzel Pompa. Ei bine, ce credeți că au făcut Arăgăzel și cu Cretian Șpanciu, aliatul lui? S-au lăudat pe facebuci că au distribuit ei vreo 5.000 de flori prin târgul Ieșilor, la doamne și domnișoare, cu ocazia zilei de 8 martie. Au stat babele și au analizat problema și au aflat că de fapt Șpanciu a organizat toată acțiunea și a cumpărat de pe la magazione flori ofilite, pe care patronii de magazine voiau să le arunce.

Deci de zgârcit ce este, Șpanciu a cumpărat flori reșapate pe care să le dea femeilor din Iași. Și postarea pesediștilor a fost ca în bancurile de la radio Erevan. De fapt, Șpanciu nu a cumpărat 5.000 de flori, ci doar 500, nu din banii lui, ci din banii de la partid, iar din cele 500, vreo 400 le-a dat prietenilor lui și angajaților. În realitate, doar vreo 100 de flori ofilite au ajuns la femeile din Iași. Acum, știind cât de zgârcit este Șpanciu, babele bârfitoare se întreabă dacă nu cumva a mai tras o fugă și pe la cimitire să fure niște flori de pe morminte pe care apoi să le dea femeilor

Adauga un comentariu