National

Crimă îngrozitoare în județul Prahova! O femeie a fost bătută, omorâtă și aruncată într-o prăpastie

Publicat: 04 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Într-o prăpastie dintr-o zonă izolată a localității Cosminele, din județul Prahova, a fost descoperit cadavrul unei femei. Potrivit informațiilor obținute este vorba despre o femeie tânără, mamă a doi copii. Aceasta era căutată de familie încă de vineri seara, 2 octombrie.

Din datele exclusive obținute de reporterii Ziarului Incomod, despre criminal se știe că a fost reținut de poliție și că avea o relație amoroasă cu femeia.

Cum a avut loc crima

În noaptea de vineri, 2 octombrie, victima și criminalul s-au întâlnit pentru a purta o discuție. Femeia avea ascuns un secret, pe care iubitul ei nu îl cunoștea, și anume: fusese căsătorită, relație din care au rezultat și doi copii. Se pare că bărbatul nu a reacționat prea bine la auzul acestei vești și a chemat-o să îi explice situația. Astfel că noaptea a avut un final tragic. După ce au întreținut relații sexuale, bărbatul a bătut-o, a omorât-o și a aruncat-o într-o prăpastie.

În cursul dimineții de duminică, suspectul crimei a fost identificat și prins, apoi audiat.

Crimă oribilă, într-o societate comercială din Iași! Un tânăr de 18 ani l-a înjunghiat pe colegul de muncă din cauza barbutului!

Un tânăr de 18 ani a fost pedepsit de magistrați după ce a fost acuzat că a comis o crimă oribilă, în cadrul unei societăți comerciale. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Ionuț Timofte la 9 ani de pușcărie, pentru omor. Individul trebuie să achite și daune în valoare de peste 100.000 de euro copilului victimei, pe care l-a lăsat orfan

Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au decis condamnarea lui Ionuț Timofte la 9 ani de pușcărie, pentru omor.

„Ia act ca persoana vătămată Elena F. (mama defunctului) nu s-a constituit ca parte civilă în cadrul prezentului proces penal. Admite acțiunea civilă exercitată în cadrul prezentului proces penal de către partea civilă minoră Ionela F. (fiica defunctului Flueraru Ioan), prin reprezentantul său legal. Îl obligă pe inculpatul Ionuț Timofte să îi plătească părții civile sus-menționate suma de 10.000 de lei – cu titlu de daune materiale – , precum și suma de 100.000 de euro – cu titlu de daune morale. Dispune confiscarea de la inculpat a bunului folosit de către acesta la săvârșirea infracțiunii, respectiv un cuțit de bucătărie având mânerul de culoare neagră, din material plasticat, în lungime de 12 cm, și lama din inox, în lungime de 19 cm și lățimea lamei de 2,2 cm”, au precizat magistrații ieșeni. Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ionuț Timofte, acuzat că l-a înjunghiat pe colegul de muncă din pricina barbutului!

Procesul lui Ionuț Timofte (18 ani) a început pe 25 mai 2020. Înainte de aceasta, procurorii ieșeni au formulat o propunere de arestare preventivă pe numele tânărului de 18 ani, pentru omor. Conform anchetatorilor, incidentul dintre inculpatul Ionuț Timofte și victima Ioan F. a avut loc în seara zilei de 7 mai 2020.

„Pe 7 mai, din cauza faptului că a plouat, inculpatul și partea vătămată, care lucrau ca zilieri la o fermă din comuna Cotnari, județul Iași, au rămas în spațiul de cazare, alături de alți zilieri. Acolo, aceștia au consumat băuturi alcoolice și au jucat barbut. La un moment dat, între inculpat și victimă a intervenit o neînțelegere, generată de jocul de zaruri. Atunci, inculpatul a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbatul de 49 de ani, o singură dată, în zona pieptului. Din cauza leziunii suferite, victima a decedat”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. În urma incidentului, tânărul de 18 ani a fost arestat preventiv pentru omor.

Adauga un comentariu