Actualitate

Criminalul fetiței omorâte din Arad a fost reținut de poliție. Acesta a recunoscut fapta și felul în care a încercat să scape de trupul neînsuflețit

Publicat: 02 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Criminalul fetiței omorâte din Arad a fost reținut de poliție. Acesta a recunoscut fapta și felul în care a încercat să scape de trupul neînsuflețit
Psihologii criminaliști spun că bărbatului îi e frică să recunoască abuzul sexual, ca să nu-l părăsească concubina

Marți 2 noiembrie 2021, tatăl vitreg al fetiței găsită moartă și incendiată în Arad, a fost reținut de poliție. Va fi prezentat în fața procurorilor astăzi, cu propunerea de arestare preventivă.

Acesta a recunoscut în fața anchetatorilor felul în care a omorât-o pe fetiță și cum a încercat să-i ascundă trupul neînsuflețit.

Criminalul fetiței incendiate în Arad a recunoscut fapta. Se propune arestarea preventivă

După ce poliția a identificat posibilul făptaș al fetiței omorâte și incendiate într-un cimitir, acesta a fost reținut de poliție și urmează să fie prezentat în fața procurorilor, cu propunerea de arestare preventivă. Inițial, bărbatul nu a recunoscut nimic din acuzațiile aduse, aducând înaintea autorităților o variantă nu foarte convingătoare despre dispariția fetiței.

Aceștia au adunat mai multe probe, începând cu casa familiei fetiței pentru a reface filmul tragediei. Ulterior anchetatorii au intrat în posesia mai multor imagini obținute de pe camerele de supraveghere din zonă, ajutați inclusiv de autoritățile ungare. Mai mult de cât atât au fost audiate aproximativ 36 de familii din zonă.

Ulterior, criminalul a recunoscut fapta și a relatat felul în care a omorât-o pe fetiță, de ce a comis această faptă, inclusiv modul în care a încercat să scape de trupul acesteia.

Mama năștea la spital cel de-al treilea copil când fetița a fost omorâtă

Conform relatării bărbatului, acesta îngrijea de copii acasă cât timp concubina lui se afla la maternitate dând naștere celui de-al treilea copil. Acesta a spus că era obosit și agasat de fetiță, aceasta fiind foarte energică și cu chef de joacă. Într-un moment de furie, a luat-o și a izbit-o cu capul de perete, fetița de trei ani murind pe loc.

În momentul în care a realizat ce s-a întâmplat, a încercat să o resusciteze însă fetița era moartă. Acesta a dezbrăcat-o și a spălat-o și după ce a văzut că nu-și revine a pus-o într-o valiză.

A luat valiza împreună cu trupul fetiței și a mers cu taxiul într-o zonă pe care o cunoștea destul de bine. Acolo a turnat peste geamantan două sticle ce conțineau acetonă. După ce a dat foc la valiză, a plecat acasă cu un alt taxi.

O rudă de familiei a sunat la poliție

O rudă a alertat polițiștii cu privire la tatăl vitreg al fetei omorâte, după ce aceasta a auzit în urmă cu câteva zile mai multe certuri în familie și discuții despre ce să le zică polițiștilor. Conform acesteia, ea l-a auzit pe bărbat spunând că trebuie să declare că fata a căzut. După acestea, femeia s-a speriat și a alertat de urgență autoritățile.

În acest dosar și mama fetei urmează să fie anchetat, bebelușul proaspăt născut urmând să fie luat de autoritățile competente de la Protecția Copilului.

O fetiță din Arad a fost găsită moartă și incendiată într-un cimitir

Amintim faptul că trupul unei fetițe a fost găsit incendiat într-un cimitir, sâmbătă seară, 30 octombrie 2021, de către un bărbat care îşi plimba câinele pe lângă cimitirul din localitatea Bujac, Arad. Acesta a sunat de urgență la numărul de urgenţă 112.

La fața locului, poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare. Tatăl vitreg fiind principalul suspect al anchetatorilor

Adauga un comentariu