Prima pagină » Cancan » Crina Matei nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Cum reușește să se mențină în formă îndrăgita artistă

Crina Matei nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Cum reușește să se mențină în formă îndrăgita artistă

20 mai 2022, 11:40,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton, Crina Matei, nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Talentata actriță și cântăreață face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta se mândrește cu o siluetă fără cusur și atrage privirile tuturor. Iată cum reușește să se mențină în formă îndrăgita artistă.

Crina Matei nu ține cont de vârstă și atrage privirile tuturor

La vârsta de 50 de ani, Crina Matei arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în public. Vedeta se bucură din plin de viață și de aprecierea tuturor. Aceasta are o carieră artistică impresionantă și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă.

Crina Matei are o poveste de viață surprinzătoare și un trecut amoros controversat. Actrița s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri și a pus pe jar inimile multora încă de pe vremea când era tânără. Artista atrage privirile tuturor și în prezent cu forma fizică de invidiat și ținutele provocatoare.

Dincolo de celebritate, vedeta este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă și să își țină planul personal departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat Crina Matei până să ajungă celebră. Artista a dezvăluit că a fost câțiva ani învățătoare, dar a renunțat la cariera didactică de dragul artei.

,,De copil am avut înclinaţii artistice, dar debutul l-am făcut la 14 ani, când am început să cânt în corul Voces Primavera, al Operei Române, cor profesionist de copii. Eram elevă la Liceul Pedagogic şi, într-o zi, una dintre colegele mele, care făcea parte din acest cor, ne-a anunţat în clasă pe toţi că sunt câteva locuri libere şi că se organizează concurs pentru ocuparea lor. M-am prezentat. Aveam voce, dar nu era exersată. Ei bine, am luat proba. Aşa a început o perioadă extraordinară din viaţa mea, pentru că la Operă aveam ocazia să intru într-o lume fascinantă.”, a mărturisit aceasta.

În prezent, Crina Matei se bucură de celebritate și de aprecierea publicului, dar și a colegilor de breaslă. Aceasta are o carieră impresionantă și se remarcă de fiecare dată prin energia sa debordantă și talentul artistic deosebit. Vedeta este extrem de activă în mediul online și nu ezită să pozeze sexy, spre încântarea admiratorilor.

O altă vedetă care se menține în formă și are o siluetă fără cusur este Mihaela Rădulescu. Aceasta și-a surprins recent fanii cu câteva poze nud.

Cum reușește să arate atât de bine frumoasa artistă

Crina Matei este o apariție răvășitoare în showbiz-ul autohton. Artista este într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Vedeta face furori la vârsta de 50 de ani cu ținutele provocatoare și silueta fără cusur. Actrița a dezvăluit cum se menține în formă și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,Eu așa am fost întotdeauna, nu am avut fluctuații de greutate. Nu țin dietă și probabil că stilul de viață mai agitat mă ajută să rămân în parametri normali. Mai fac masaj câteodată și merg din când în când la sală, dar nimic deosebit.”, a precizat vedeta.

În ceea ce privește planul amoros, actrița este rezervată în declarații și nu oferă prea multe detalii. Crina Matei dorește să păstreze discreția când vine vorba de poveștile sale de dragoste și ezită să vorbească despre bărbatul din viața ei.

,,Eu sunt într-o permanentă stare de îndrăgostire. Se spune că există o diferență între a te îndrăgosti și a iubi, dar e bine să fie prezente toate.  Până la urmă, căutarea stării de îndrăgostire este extraordinară!”, a declarat actrița.

La vârsta de 50 de ani, Crina Matei se menține în formă și face furori la evenimentele mondene. Vedeta arată spectaculos și se află într-o formă fizică de invidiat. Actrița are o carieră artistică de succes și este extrem de apreciată de publicul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *