Cancan

Mihaela Rădulescu și-a surprins fanii cu poze nud. Ce spune vedeta despre scandalul în care a fost implicată recent

Publicat: 21 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihaela Rădulescu și-a surprins fanii cu poze nud. Ce spune vedeta despre scandalul în care a fost implicată recent
Mihaela Rădulescu a făcut furori pe rețelele de socializare și și-a surprins admiratoriii cu poze nud.

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Mihaela Rădulescu, și-a surprins fanii cu poze nud. Vedeta arată spectaculos la vârsta de 52 de ani și nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia. Recent, aceasta s-a afișat în ipostaze provocatoare în mediul online, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Dincolo de celebritate și de aprecierea publicului, Mihaela Rădulescu a fost nu de puține ori protagonista unor controverse în lumea mondenă. Iată ce spune vedeta despre scandalul în care a fost implicată alături de Gabriela Prisăcariu. Invitată la un show de televiziune, soția lui Dani Oțil a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu, provocând un val de reacții și discuții aprinse în showbiz.

Mihaela Rădulescu a făcut furori cu poze nud pe rețelele de socializare

La vârsta de 52 de ani, Mihaela Rădulescu atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în lumea mondenă. Vedeta se menține în formă și își surprinde mereu fanii cu aparițiile îndrăznețe. Cu toate că nu a pozat în Playboy, aceasta a realizat de-a lungul timpului mai multe pictoriale incendiare și a pus pe jar inimile bărbaților.

Recent, Mihaela Rădulescu a pozat sexy în mediul online, spre încântarea fanilor. Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare și are un număr impresionant de admiratori. Aceasta are parte însă și de critici din partea unora, care o sancționează pentru aparițiile provocatoare și ținutele incendiare.

Vedeta a precizat că nu ține cont de replicile dure ale celor din jur și se bucură din plin de viață alături de iubitul ei celebru. Mihaela Rădulescu a fost sancționată de unii și pentru pictorialul nud pe care l-a făcut la vârsta de 52 de ani.

,,În toată viața mea nu m-am simțit mai în formă, mai stăpână pe simțurile și dorințele mele, mai frumoasă, mai puternică, mai iubită și mai… imună la părerea celorlalți. (…)

Îmi place la zid. Am stat de multe ori și am zâmbit de acolo, privind la toți cei care se agitau împotriva mea. Face parte din decorul meseriei mele.”, a precizat aceasta.

Printre vedetele care au pozat nud se află și Gina Pistol. Aceasta a avut de suferit după ce a pozat în Playboy, fiind ținta ironiilor unora. O apariție răvășitoare în showbiz-ul autohoton este și frumoasa artistă Lora. Celebra cântăreață își surprinde fanii cu fotografii îndrăznețe și ținute provocatoare.

Cum a reacționat vedeta după ce a fost ironizată de soția lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu are o carieră de succes în televiziune și se bucură din plin de celebritate. Nu de puține ori aceasta a fost protagonista unor scandaluri în lumea mondenă. Recent, vedeta a fost ironizată la o emisiune celebră de către Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil. După ce partenera de viață a lui Dani Oțil a făcut-o pe aceasta ,,bunică”, amuzându-se pe seama vârstei Mihaelei Rădulescu, reacția publicului nu a întârziat să apară.

Gabriela Prisăcariu a fost aspru criticată pentru replicile ei acide la adresa Mihaelei Rădulescu.

,,Ce penibilă ești! N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani. Habar n-avem ce a găsit la tine. O ,,glumă” mai proastă nu am auzit. Se vede că ești tare frustrată. Așa tânără cum ești.”

,,Nu vei fi niciodată o divă cum este Mihaela Rădulescu! Dacă aș fi fost în locul tău, n-aș fi avut curaj să zic ceva de Mihaela Rădulescu. Uită-te la tine și uită-te la ea.”, au scris internauții la adresa Gabrielei Prisăcariu.

După scandalul provocat în lumea mondenă, Dani Oțil a reacționat și a postat un mesaj pe Instagram după ce soția sa a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu la emisiunea iUmor.

„Puteam să văd textul înainte, dar m-am abținut. Gabriela putea să se bâlbâie, să rateze măcar un punchline, pentru că nu a vorbit în viața ei la microfon pe scenă. Iar ziceau unii că e doar frumoasă. Se puteau întâmpla multe… Și totuși… Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe că eu nu laud pe nimeni și nu fac complimente… Daaaaar….”, a scris Dani Oțil pe rețelele de socializare.

În mod surprinzător, Mihaela Rădulescu nu a dorit să vorbească despre scandalul în care a fost implicată, dar a postat câteva fotografii cu fiul ei, Ayan, care studiază în SUA. Vedeta pare că nu acordă importanță celor spuse de soția lui Dani Oțil și se mândrește cu tot ceea ce realizează. Mai mult, aceasta radiază de fericire și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiul ei, care are succes peste hotare.

Mihaela Rădulescu nu ține cont de criticile celor din jur și se bucură din plin de viață. Aceasta se declară o femeie împlinită pe plan profesional, dar și în viața privată. Recent, Mihaela Rădulescu a făcut furori pe rețelele de socializare și și-a surprins admiratoriii cu poze nud. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu