Terapii alternative

Cristale care atrag banii si prosperitatea in viata ta

Publicat: 14 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristale care atrag banii si prosperitatea in viata ta
cristale care atrag banii

Cine nu si-ar dori sa aiba ceva mai multi bani? Pasionatii de astrologie si cristaloterapie cred ca exista unele pietre pretioase si cristale care atrag banii in viata noastra. Informatiile despre acesti „magneti de bani” sunt insa confuze, deoarece unii recomanda anumite pietre, in timp ce altii descriu altele. Daca ai visuri si scopuri care astepta sa fie implinite, iar lipsa banilor te tine pe loc, citeste acest articol.

Cristalele au putere si energire, iar lucrand cu cristale care atrag banii poti aduce abundenta si prosperitate in viata ta. Daca vrei un ajutor in plus pentru a-ti indeplini o dorinta foarte importanta legata de bani, poarta un talisman norocos natural, special pentru scopul urmarit. Nu stii ce ti se potriveste? Iata cateva recomandari pentru atragerea bogatiei:

Cristale care atrag banii: aventurin verde si citrin

Aventurinul verde are reputatia de a atrage oportunitatile. Energia sa il transforma intr-un aliat excelent pentru cresterea sanselor in orice situatie. Este cunoscut sub numele de „piatra de joc” pentru ca ajuta la cresterea norocului atunci cand vine vorba de castig financiar. Il puteti pune acolo unde sunt pastrate documentele dvs. importante sau sa il purtati atunci cand aveti intalniri de afaceri importante. Ai o intalnire in care trebuie sa ceri oamenilor sa investeasca in mica ta afacere? Purtati aceasta piatra in buzunar.

Citrinul este denumit si „piatra comerciantului” deoarece tinde sa aduca prosperitate cumparatorilor si vanzatorilor. Unele persoane pastreaza o bucata de citrin casa de marcat. Se crede ca ajuta la atragerea de bani si la mentinerea lor acolo. Cu toate acestea, nu se limiteaza la achizitionarea de bani. Orice fel de bogatie si abundenta tangibila corespunde culorilor frumoase ale citrinului. De asemenea, rezoneaza cu chakra plexului solar, zona propriei energii in care are loc transformarea puternica.

Pirita, „aurul prostului”, te ajuta sa nu fii pacalit

Una dintre proprietatile magice ale acestei pietre este ca ajuta purtatorul sa nu se lase pacalit de lucruri si oameni. De fapt, te protejeaza de a fi luat de prost, iar pe termen lung, asta te ajuta sa fii mai prosper. Va ajuta sa va investiti banii cu grija si intelepciune, asigurandu-va ca nimeni nu o sa va pacaleasca. Puteti aduce pirita la o intalnire in care incheiati contracte care va pot influenta finantele. Sau la intalniri in care luati decizii importante.

O alta piatra despre care se crede ca aduce noroc si prosperitate este jadul. Acesta a fost apreciat in China ntica nu doar pentru culoarea sa frumoasa, ci si pentru capacitatea de a aduce noroc si avere. Plasati jadul langa portofel sau in locul unde va tineti banii pentru a atrage mai multi. Piatra functioneaza cu chakra inimii tale, pentru a te ajuta sa iti mentii dorinta de bogatie in echilibru cu propriile tale dorinte emotionale.

Cristale care atrag banii: cuart si sodalit

Cuartul poate fi programat cu usurinta in orice scop si mareste intentia pe care o plasati in el. Obtineti o bucata de cuart clara – una care are o singura terminatie. Daca gasiti una care are rutile aurii (cuart rutilat) atunci este si mai bine. Plasati-l pe cateva bancnote de bani asezate intr-un loc sigur. De asemenea, puteti sa plasati piatra si banii intr-un vas asezat in bataia soarelui.

Sunt putini cei care mentioneaza sodalitul printre acele cristale care atrag banii. Aceasta piatra va ajuta sa scapati de ceea ce sta in calea abundentei si a implinirii. Este, de asemenea, un aliat pentru o buna comunicare. A fi capabil sa iti exprimi nevoile si apoi sa cauti adevarata cale spre gasirea lor este una dintre cele mai eficiente cai spre rosperitate. Acest lucru va poate ajuta cu siguranta la locul de munca si cu oamenii de care aveti nevoie pentru a urca pe scara carierei.

Piatra soarelui si ochiul de tigru

Piatra soarelui este excelenta pentru a injecta energie pozitiva. Se aliniaza cu chakra sacrala si va ajuta sa scapati de temeri. Frica de saracie sau de inferioritate, sentimentul de lipsa pot sta in calea abundentei si rosperitatii. Daca nu le alungi, vei sta pe loc, iar asta face din piatra soarelui un aliat foarte puternic.

Ochiul Tigrului vine in numeroase culori diferite. Desi sunt toate pietre ale abundentei, se crede ca ochiul tigrului de aur are cea mai puternica influenta. Iti imbunatateste norocul si te asigura ca te poti descurca cu orice iti aduce viata, bun sau nu. Aceasta piatra te ajuta sa iti dai seama ca nu trebuie neaparat sa te bazezi pe altcineva pentru a atrage bogatia pe care o cauti.

Adauga un comentariu