Cancan ultimă oră

Cristina Ciobănașu a fost asaltată de fani cu întrebări despre partenerul ei, iar răspunsul nu a întârziat să apară

Publicat: 09 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Ciobănașu a fost asaltată de fani cu întrebări despre partenerul ei iar răspunsul nu a întârziat să apară
Cristina Ciobănașu și-a luat marea comunitate prin surprindere astăzi, imediat după ce a răspuns la o întrebare adresată de către unul din fani legată de situația ei amoroasă

Cristina Ciobănașu și-a luat marea comunitate prin surprindere astăzi, imediat după ce a răspuns la o întrebare adresată de către unul din fani legată de situația ei amoroasă. Mai este sau nu într-o relație actrița? Iată ce le-a spus celor care o urmăresc în mediul online despre bărbatul cu care se afișa în urmă cu doar câteva zile.

Nu mai este un secret faptul că de o perioadă bună de timp Cristina Ciobănașu se afișa în compania lui Alexandru Mureșan, chiar în ipostaze romantice, astfel că formau un cuplu. Ei bine însă, ce se întâmplă acum între cei doi?

Cristina Ciobănașu este din nou singură?

Cristina Ciobănașu a organizat astăzi o sesiune de întrebări pe rețelele de socializare, iar fanii nu s-au sfiit și i-au adresat numeroase întrebări actriței. Printre acestea, bineînțeles, o mare parte au fost legate de situația ei amoroasă, astfel că aceasta nu a ezitat și le-a răspuns pe măsură.
Dacă în urmă cu aproximativ două săptămâni, Cristina Ciobănașu radia de fericire la brațul noului ei partener de viață, răspunsul oferit recent în mediul online ne duce cu gândul că relația dintre ei nu merge chiar bine.

Ce le-a răspuns actrița fanilor atunci când a primit întrebări despre viața amoroasă

Fără a se sfii Cristina Ciobănașu a spus că a iubit mult la viața ei, însă acest răspunsul este unul cât se poate de incert, deși tocmai își oficializase relație. Să se fi produs oare o ruptură între ea și Alexandru Mureșan sau să fie vorba doar despre o glumă?

„Am iubit mult la viața mea! (…) Am vrut să fiu sinceră.”, a fost replica dată de Cristina Ciobănașu.

Nimeni nu știe încă ce se întâmplă, de fapt, între cei doi, de o vreme fiind destul de secretoși în ceea ce ține de viața lor privată, dar mai ales de latura sentimentală.

 

 

Adauga un comentariu