Cancan ultimă oră

Cristina Ciobănașu, anunțul cu care și-a întristat fanii. Fosta iubită a lui Vlad Gherman a dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat

Publicat: 06 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Ciobănașu anunțul cu care și-a întristat fanii. Fosta iubită a lui Vlad Gherman a dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat
Actrița a mărturisit că traversează o etapă mai delicată din viața ei și că absența sa este justificată

Cristina Ciobănașu a fost absentă în ultima perioadă pe rețelele de socializare, iar fanii s-au arătat îngrijorați din cauza acestui lucru. La un moment dat, însă, actrița a mărturisit că traversează o etapă mai delicată din viața ei și că absența sa este justificată.

Cu doar câteva minute în urmă, fosta iubită a lui Vlad Gherman a dezvăluit cu lacrimi în ochi ce s-a petrecut în viața ei cât timp a lipsit din mediul online.

Cristina Ciobănașu, anunțul cu care și-a întristat fanii

Cristina Ciobănașu și-a pierdut câinele în vârstă de 14 ani alături de care a copilărit. această pierdere i-a adus foarte multă durere, fiind și motivul pentru care a decis să se retragă pentru câteva zile de pe rețelele de socializare pentru a-și pune gândurile în ordine.

În urma unei sesiuni de întrebări lansată de Cristina Ciobănașu pe Instagram, una dintre fanele actriței a întrebat-o despre problemele de care vorbea acum câteva zile.

Cristina Ciobănașu a dezvăluit că, pe lângă moartea câinelui său, a mai existat încă un motiv care i-a adus suferință

Actrița trece are mai multe motive de tristețe, însă nu vrea să vorbească despre acest aspect. Cristina Ciobănașu a dezvăluit că și-a pierdut câinele alături de care a copilărit.

„Cum te simți? Nu erai prea bune zilele trecute…”,a spus unul dintre fanii actriței.

„Referitor la ce vă spuneam zilele trecute, zicem că am vești și bune și vești mai puțin bune. Cu care vreți să încep? Cu veștile bune sau veștile mai puțin bune? Una dintre veștile nefericite este că de curând am pierdut Golden Retriverul alături de care am copilărit, Donca. Avea 14 ani și ceva și, din păcate, era foarte bolnăvioară, nu a mai rezistat. Ar mai fi o veste tristă dar nu sunt capabilă acum să împărtășesc”, a spus Cristina Ciobănașu.

Cristinei Ciobănașu are parte și de momente fericite. Actrița a mărturisit că în familia ei a părut un nou cățeluș, un pui de Golden Retriver.

„O veste fericită este că a vem un nou membru în familia de animăluțe, un puiuț de Golden Retriver, care a apărut așa, ca prin minune. Mi-a zis cineva de el și ne-am gândit că că așa a fost să fie. Cred că o să opresc aici pe ziua de azi, că mi-am adus aminte povestindu-vă vouă”, a mai spus Cristina Ciobănașu pe InstaStory.

Adauga un comentariu