Cultural

Cristina Cioran spune că Alex Dobrescu ar fi fost arestat, în trecut pentru trafic de droguri. Prin ce a trecut vedeta în timpul mariajului

Publicat: 17 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Cioran spune că Alex Dobrescu ar fi fost arestat în trecut pentru trafic de droguri. Prin ce a trecut vedeta în timpul mariajului
Cristina Cioran spune că Alex Dobrescu ar fi fost arestat, în trecut pentru trafic de droguri

Cristina Cioran afirmă că Alex Dobrescu ar fi fost arestat în trecut pentru trafic internațional de droguri. Ieri, actrița a apărut în fața instanței pentru a solicita prelungirea ordinului de protecție împotriva fostului său iubit, dar cererea i-a fost respinsă. Aceasta crede că acest lucru s-a întâmplat deoarece Alex Dobrescu ar fi colaborator într-un alt dosar.

Actrița a solicitat un ordin de protecție împotriva fostului său iubit și a mers în instanță pentru a cere prelungirea acestei măsuri, dar cererea i-a fost respinsă. Ea afirmă că tatăl copilului său a agresat-o până la spitalizare și a observat că există mai multe probe lipsă din dosarul împotriva lui.

Cristina Cioran spune că Alex Dobrescu ar fi fost arestat

Cristina Cioran afirmă că partenerul ei anterior a avut probleme cu legea în trecut. Conform spuselor sale, Alex Dobrescu ar fi fost implicat într-un caz de trafic internațional de droguri și bănuiește că ar fi informator într-un alt dosar.

„Poate e deja într-un dosar în care sifonează pe cineva, nu știu! Acesta este un subiect pe care eu nu am vrut niciodată să îl abordez și îmi pare rău că vorbesc acum despre asta. Din câte am înțeles da (n.r. a mai fost arestat). Cu mult înainte să îl cunosc eu. Trafic internațional de droguri. Aceea este o speță care s-a încheiat’, a spus actrița.

Ce spune despre ordinul de protecție împotriva fostului iubit

Cristina Cioran a declarat că judecătorii au respins solicitarea sa de prelungire a ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu, cu toate că există dovezi care au demonstrat că a fost agresată fizic.

„Iată că, din păcate, cererea mea nu a fost admisă, chiar dacă au fost probe video în dosar. Eu nu sunt sifon, dar pentru că el este, a fost respinsă cererea. E foarte ciudat că, deși au fost probe de agresiune … E foarte greu să înțelegi, nu mai am nimic de zis. Ne vedem diseară, la Antena Stars, să vă povestesc’, a mai spus ea.

Cristina Cioran a fost surprinsă să constate că mai multe probe lipsesc din dosarul împotriva tatălui fiicei sale. De la avocata acestuia a aflat ca Alex Dobrescu ar fi colaborator.

„A spus niște lucruri oribile despre mine. Eu nu aș vrea ca videoclipurile pe care le am să fie văzute de alte persoane, în afară de părțile implicate. Nu aș vrea să fiu asociată cu ce spune el acolo, nu vreau să le arăt. Când a început procesul, el m-a amenințat și a spus că am inventat tot. Când am văzut dosarul, lipseau probele și plângerea mea. Avocata lui a început să sune oameni cunoscuți și să întrebe dacă am inventat sau nu. Mi-a zis ceva care m-a șocat, că este martor ascuns la DIICOT. Dacă era așa, nu mă agresa și nu posta chestii ilegale. Omul ăsta nu a venit niciodată din față să mă lovească, numai din spate, picioare în spate. Am fost anul trecut la spital… nu mai vreau să vorbesc. Anul acesta, când a venit poliția, nu puteam să mă duc la secție cu copilul mic. Au venit acasă, au făcut poze, nu sunt la dosar, aveam urme că m-a strâns de gât. Eu nu îl recunosc, nu de el m-am îndrăgostit’, a spus Cristina Cioran la Xtra Night Show.

Recent, Cristina Cioran spune că Alex Dobrescu ar fi fost arestat, în trecut pentru trafic de droguri.

Adauga un comentariu