Cancan

Cristina Dochianu s-a retras din televiziune de dragul familiei. Ce spune fosta prezentatoare despre partenerul ei de viață

Publicat: 21 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Dochianu s-a retras din televiziune de dragul familiei. Ce spune fosta prezentatoare despre partenerul ei de viață
Fosta prezentatoare Cristina Dochianu a renunțat la celebritate și la cariera în televiziune pentru a se dedica familiei.

Una dintre cele mai râvnite femei din România, Cristina Dochianu, s-a retras din televiziune de dragul familiei. Blondina a făcut furori pe vremea când a pozat în revistele pentru bărbați, iar pictorialele incendiare i-au adus și mai multă celebritate. După ce a debutat în televiziune, Cristina Dochianu s-a remarcat imediat la pupitrul știrilor, fiind o prezentatoare extrem de apreciată de public.

De câțiva ani, Cristina Dochianu a fost o prezență rară în lumea mondenă, iar de când a devenit mamă, aceasta se dedică în totalitate copiilor și soțului ei celebru. Iată ce spune fosta prezentatoare  despre partenerul ei de viață.

Cristina Dochianu a renunțat la televiziune și se dedică familiei

Frumoasa Cristina Dochianu s-a retras de ceva timp din televiziune pentru a se dedica familiei ei superbe. Fosta știristă a pus pe jar inimile multor bărbați pe vremea când a pozat în Playboy, iar fotografiile în ipostaze incendiare au propulsat-o imediat în atenția publicului.

Cu un fizic de invidiat, blondina s-a  remarcat imediat în showbiz-ul autohton și și-a construit o carieră de succes în televiziune. Cristina Dochianu a prezentat știrile la Prima Tv și Antena 1, fiind apreciată de colegi și de public.

Deși a decis să renunțe la celebritate și la viața publică, fosta prezentatoare tv este extrem de activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu fotografii incendiare. Blondina a reușit să slăbească spectaculos și se menține în formă după ce a devenit mămică a trei copii superbi.

Vedeta are o căsnicie frumoasă alături de Cristian Fogarassy, bărbatul care i-a cucerit inima și a cerut-o de soție după doar câteva luni de relație.

În prezent, Cristina Dochianu se bucură din plin de viața de familie și este o mămică devotată. Blondina nu ezită să își etaleze formele perfecte în mediul online și face furori cu ținutele provocatoare.

O altă prezentatoare celebră din România care a pozat în revista Playboy și i-a surprins pe admiratori este Gabriela Cristea. Aceasta nu regretă pictorialul provocator, la fel ca Mihaela Rădulescu, care nu a pozat în revista pentru bărbați, dar se afișează în ipostaze nud, spre încântarea publicului masculin.

Și focoasa blondină Simona Hapciuc a pozat goală de mai multe ori, spre deosebire de prezentatoarea Dorina Florea, o prezență discretă în lumea mondenă.

Ce spune frumoasa vedetă despre bărbatul care i-a cucerit inima

Cristina Dochianu este căsătorită cu Cristian Fogarassy, iar de când au devenit părinți cei doi radiază de fericire. Blondina de la pupitrul știrilor a renunțat la televiziune și se dedică familiei ei superbe.

Cristina Dochianu și-a surprins prietenii când a anunțat că a fost cerută în căsătorie după câteva luni de relație cu Cristian Fogarassy. Fosta știristă are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață.

,,Cristian este bărbatul ideal. Este puternic, extrem de inteligent și are un suflet extraordinar. Nu îl pot descrie în puține cuvinte. Mi-ar trebui pagini întregi pentru a putea scrie despre el și despre numeroasele lui calități. Mă simt cea mai norocoasă și fericită femeie din lume.”, a declarat aceasta.

În prezent, cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton, spre deosebire de Cristina Belciu și Cristian Boureanu, care au o relație controversată.

Fosta prezentatoare Cristina Dochianu a renunțat la celebritate și la cariera în televiziune pentru a se dedica familiei. Aceasta a fost în ultima perioadă o prezență discretă în lumea mondenă, însă face furori pe rețelele de socializare și nu ezită să se afișeze în ținute sexy, ce îi pun în evidență formele fără cusur.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu