Cancan

Cristina Mihaela, prezentatoarea de la “Puterea Dragostei”, revine în România. “Mă chinui să îmi fac curaj…”

Publicat: 27 ian. 2022
Cristina Mihaela ofera un interviu
Cristina Mihaela revine in Romania

Cristina Mihaela, celebra prezentatoarea de la “Puterea Dragostei”, și-a surprins fanii pe rețelele de socializare. Vedeta le-a mărturisit acestora că a venit momentul să se întoarcă în România, după ce a petrecut mai bine de un an și jumătate în Turcia.

Cristina este extrem de emoționantă pentru că așteaptă de mult timp ca acest moment să vină.

Cristina Mihaela Dorobanțu a ajuns la vârsta marilor realizări

Cristina Mihaela Dorobanțu a prezentat show-ul matrimonial “Puterea Dragostei”, emisiune la care a participat și Jador. Frumoasa vedetă le-a spus prietenilor ei de pe rețelele de socializare că urmează să ajungă din nou în țară. Cristina se arată extem de entuziasmată și nerăbdătoare să își facă bagajele.

”De aproximativ două ore mă chinui să îmi fac curaj să îmi strâng bagajele. Ce bagaje? Bagajele pentru România! Da! Mă mut înapoi în țară, am zis să fac mare anunț așa obosită, mă rog, am avut o zi destul grea și mai urmează câteva la fel de grele, iar după toată această nebunie în sfârșit mă voi relaxa.

Merg câteva zile în vacanță după un an și ceva de muncit aproape zilnic, dar nu mă plâng pentru că a fost frumos, a fost o experiență minunată. Sunt părinții mei în Istanbul pentru a mă ajuta să strâng pe aici prin casă.

Da. Prietenii și apropiații mei știu că nu a fost deloc ușor în sensul în care îi sunam la 12 noaptea când ajungeam acasă, mă rog… miezul nopții, și mă apucam și povesteam până la 5 dimineața, au fost foarte multe zile în care nu am dormit, dar m-am bucurat enorm pentru ce am trăit.

V-am spus. Pentru mine „Puterea Dragostei” este și va rămâne o poveste pe care o voi povesti foarte mult timp de acum încolo.

Dacă am noroc și dacă Dumnezeu îmi va călăuzi pașii am să le povestesc persoanelor pe care eu le proiectez în viitorul meu. Nu vă zic mai mult! Fug să fac bagajele. Promit că mă duc. În cinci minute mă duc?”, a spus Cristina Mihaela.

Cum a trăit Cristina Mihaela perioada carantinei în Turcia

Cristina Mihaela Dorobanțu, în vârsta de 30 de ani, a trăit experiența COVID-19 în Turcia. Vedeta a stat în carantină și, acum după ce a depășit acele clipe, se consideră o eroină.

”Până atunci… Voi vă dați seama că eu pe 21 decembrie am făcut COVID, am stat de Crăciun și am mâncat ouă, ouă gătite de mine.

După cele 10 zile petrecute în carantină, n-a durat prea mult și s-a dat lege aici că poți sta numai 5, mă rog, este mai puțin semnificativ, ideea e că am avut 10 după care o lună full! 4 zile libere într-o lună! Sunt eroul acestei povești și când spun asta o spun cu mâna pe suflet”, a mai spus ea.

Cine este Cristina Mihaela

Cristina Mihaela Dorobanțu s-a născut pe 27 iunie 1990, la București. Aceasta a devenit celebră după participarea la show-ul „Bravo, ai stil!”. Imediat după succesul pe care l-a avut după apariția în celebra emisiune de pe Kanal D, Cristina a primit oferta a o înlocui pe Andreea Mantea la „Puterea Dragostei”.

Șatena a acceptat propunerea și fost gazda show-ului matrimonial timp de doua sezoane. Acum, Cristina Mihaela este pregătită să revină în țară după mai bine de un an jumate.
Adauga un comentariu