Cancan ultimă oră

Cristina Rus este însărcinată în șapte luni. Ce sex va avea copilul

Publicat: 21 oct. 2019

Veste bombă în showbiz! Cristina Rus este însărcinată în şapte luni! Ea şi soţul ei, Dragoş Bîlteanu, vor deveni părinţi pentru a treia oară. În urmă cu cinci ani, Cristina Rus s-a retras din lumina reflectoarelor şi a decis să se ocupe de familie. În ultima vreme însă, au apărut fel de fel de zvonuri care spuneau că ar fi însărcinată. Ei bine, este adevărat!

Cristina Rus a confirmat şi, deşi toată lumea crede că a ţinut sarcina secretă până la şapte luni, spune că nu s-a ascuns, ci doar… nu s-a mai afişat

Vedeta mai are puţin şi va aduce pe lume al treilea copil al cuplului, care va fi… fetiţă! Cel de-al treilea copil al Cristinei Rus va veni pe lume în luna ianuarie a anului 2020 şi este aşteptat cu nerăbdare atât de părinţi, cât şi de ceilalţi doi copii ai cuplului: Dragoş şi Cristina Maria.

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc. În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, a declarat Cristina Rus.În anul 2017, Cristina Rus a vorbit pentru prima dată despre „al treilea copil”. Atunci, vedeta a declarat că se concentrează pe cei doi copii, dar s-ar bucura ca familia să se mărească. Iată că, la doi ani de atunci, dorinţa s-a împlinit.

„Am fost la mare. Toată lumea mă felicita că sunt însărcinată, dar am mâncat un pepene. Ne-ar bucura să avem vreo veste. Ne-am bucura să vină şi al treilea. Da, mami, o fetiţă. Da, ea îşi doreşte. Dacă dă Dumnzeu, noi îl primim. Cel mare era fericit când eram însărcinată. Era afectuos cu mine. 10 sau 11 ani în lumina reflectoarelor cred că mi-au ajuns. Acum mă ocup de copii” a spus Cristina Rusloading...

Adauga un comentariu