WoW!

Cristina Rus este insarcinata pentru a treia oara

Publicat: 21 oct. 2019

Cristina Rus este insarcinata pentru a treia oara. Vedeta va deveni mama mai curand decat se astepta cineva. La inceputul acestui an, vedeta isi va strange la piept bebelusul.

De mai multi ani de zile, Cristina Rus a disparut din lumina reflectoarelor. Vedeta se concentreaza pe viata de familie, il sprijina pe sotul sau si creste in armonie cei doi copii pe care ii au impreuna.

Acum, VIVA! a aflat in exclusivitate ca vedeta este insarcinata pentru a treia oara. In luna ianuarie a anului urmator, fosta cantareata va aduce pe lume bebelusul.

„Da, este adevarat. Nu ca sunt insarcinata, sunt super insarcinata. Mai am putin si nasc… In ianuarie se va intampla, nu stiu exact data la care va vrea sa vina pe lume. Nu am ascuns pana acum, dar nici nu m-am afisat ca, na, eu nu mai sunt in lumina reflectoarelor. Vom avea fetita”, spune Cristina Rus exclusiv pentru VIVA!.

In urma cu doi ani, in 2017, Cristina Rus declara ca isi doreste al treilea copil, chiar o fetita.

„Am fost la mare. Toata lumea ma felicita ca sunt insarcinata, dar am mancat un pepene. Se mai intampla. Ne-ar bucura sa avem vreo veste. De ce nu si al treilea, dar deocamdata nu avem vesti. Da, mami, o fetita’, a spus artista catre fiica ei, care striga ca si ea isi doreste o surioara. „ Daca da Dumnzeu, noi il primim cu mare drag. Cel putin cel mare era fericit cand eram insarcinata. Era afectuos cu mine.(…). Trebuie sa recunosc ca a fost o perioada foarte frumoasa in viata mea, in lumina reflectoarelor, dar 10 sau 11 ani cred ca mi-au ajuns. Acum trebuie sa ma ocup educatia copiilor.’, spunea Cristina Rus pentru Antena Stars.

Cum arata acum Cristina Rus, colega Andreei Banica din trupa Blondy. Vedeta are 37 de ani si doi copii
La 37 de ani, Cristina Rus poate concura cu orice adolescenta. Are un trup de invidiat, desi este mama a doi copii minunati. Aceasta a devenit cunoscuta cand s-a lansat in trupa Blondy alaturi de Andreea Banica. Din pacate, trupa s-a destramat in 2004. Andreea Banica si-a construit o cariera solo de invidiat, insa Cristina Rus nu a avut acelasi noroc.

Dupa separarea profesionala de Andreea Banica, Cristina Rus a urmat si ea o cariera solo, dar apoi a aparut din ce in ce mai rar in lumina reflectoarelor. Este concentrata pe familia pe care o are. Este mamica a doi copii, Dragos si Cristina Maria.loading...

Adauga un comentariu