Cancan

Cristina Șișcanu, jignită pentru ținuta cu care s-a afișat în vacanță. Ce le-a transmis prezentatoarea internauților

Publicat: 07 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Șișcanu jignită pentru ținuta cu care s-a afișat în vacanță. Ce le-a transmis prezentatoarea internauților
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani

Cristina Șișcanu a fost jignită de internauți pentru ținuta cu care s-a afișat în vacanță, mulți susținând că arată ca o babă. Prezentatoarea TV s-a arătat deranjată și a spus că nu mai tolerează prostul gust. Totodată, Cristina Șișcanu nu știe ce să se mai facă din cauza cocalarilor care îi vizitează contul de socializare.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Ei bine, până a ajunge să se bucure de liniște și de frumoasa familie pe care și-au întemeiat-o, cei doi au fost protagoniștii a numeroase scandaluri în mediul online.

Cristina Șișcanu, jignită pentru ținuta cu care s-a afișat în vacanță

Așa cum a postat zilele trecute Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV, alături de soț și de fiica ei s-au gândit să petreacă sărbătorile în afara țării, așa că au ales un loc cu soare și piscină. Comentariile răutăcioase nu au contenit să apară, iar Cristina Șișcanu s-a arătat deranjată de unii bărbați care i-au făcut observații în legătură cu ținuta și sandalele, spunând că sunt de babă.

„Au început cocalarii din România, mă refer la bărbați, care dintre ei sunt cocalari. Că de ce vin pe pagina mea, nu știu ce să mă mai fac cu ei. Au început să comenteze ținuta că e de babă, sandalele de babă. Nu mă dau mare că am niște sandale de firmă. Le am de 3 ani.

Dacă au o problemă că nu le plac acest model de sandale să facă o petiție să conteste acest model. Nici nu mai știu care brand a fost primul de a făcut acest model de sandale”, a spus Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Cum le-a răspuns prezentatoarea internauților

Prezentatoarea TV a ținut să mai adauge că acest tip de bărbați caută doar bunăciuni cu paiete, gene imense și machiaj strident, iar pe paginile ei de socializare nu vor găsi acest lucru.Vedeta s-a arătat deranjată de ei și chiar a spus că nu mai tolerează prostul gust și că era necesar să facă un videoclip în care să le spună asta.

„Cocalarii, care ei apreciază doar bunăciunile, paietele, genele alea false care stau până pe frunte, acidul hialuronic băgat în buze, machiajul strident. Asta apreciază cocalarii. N-ai ce să le faci decât să le dai block. Că dacă le explici lor cum stă treaba cu estetica și ce înseamnă o femeie îmbrăcată armonios e timp pierdut.

Sunt îmbrăcată de babă, cum zic ei, deci n-au ce să caute. Să meargă să caute bunăciuni cu paiete și alte minuni. Aici nu veți găsi decât o bunăciune cu paiete într-un anumit fel și la o anumită ocazie. Așa sunt sătulă de prostul gust, nu mai tolerez, nu mai vreau”, a mai adăugat Cristina Șișcanu.

Adauga un comentariu