Cancan ultimă oră

Cristina Spătar este din nou o femeie singură! Vedeta s-a despărțit de Tibi, iubitul cu 21 de ani mai tânăr decât ea

Publicat: 08 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Spătar este din nou o femeie singură Vedeta s-a despărțit de Tibi iubitul cu 21 de ani mai tânăr decât ea
Cristina Spătar s-a despărțit de Tibi, iubitul cu 21 de ani mai tânăr decât ea

Cristina Spătar este din nou o femeie singură! După divorțul de tatăl copiilor săi, aceasta s-a implicat într-o relație cu Tibi, un tânăr cu 21 de ani mai tânăr decât ea. Acum, invitată la Teo Show, ea a vorbit despre despărțirea de acesta și a recunoscut că, în acest moment, este implicată doar în creșterea celor doi copii.

Cristina Spătar a vorbit despre despărțirea de acesta

Cristina Spătar este una dintre cele mai admirate cântărețe din România. Aceasta a impresionant întotdeauna publicul cu talentul său, dar și cu aparițiile extrem de asumate. După ce s-a despărțit de tatăl copiilor săi, aceasta s-a implicat într-o relație cu Tibi, un băiat cu 21 de ani mai tânăr decât ea. Acum, invitată la Teo Show ea a vorbit despre despărțirea de acesta, dar și despre planurile pe care le are alături de Albert și Aida.

Cristina Spătar s-a despărțit de Tibi, iubitul cu 21 de ani mai tânăr decât ea

Cântăreața a vorbit public despre acest subiect și a subliniat faptul că se simte singură și neliniștită. Ba mai mult decât atât, ea își dedică tot timpul copiilor săi, Albert și Aida.

„Eu cu Tibi nu mai avem nimic. Nu mai am cu nimeni nimic. Acum sunt singură și neliniștită. Sunt doar eu și copiii’, a spus Cristina Spătar, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Ea a explicat că în acest moment se consideră atât mamă, cât și tată pentru cei doi copii. Deși se descurcă de minune, Cristina Spătar a subliniat că există clipe extrem de dificile în familia sa.

„Sunt și mamă și tată. Încerc, mă străduiesc să fac față. Fac drumuri în fiecare zi, merg și îi duc, îi aduc de la școală, le gătesc, le pun masa, strângem masa. Sunt puturoși, sunt obosiți, sunt răsfățați. Așa că tot eu trebuie să fac totul. De multe ori mai clachez, mai cedez, îi mai las așa, dar mereu o luăm de la capăt. Asta e. (…) Mereu le reproșez să ducă farfuria. Ea bombăne, e Berbec. Sunt mofturoși. Au doar ciorba pe care o acceptă. Ne certăm că nu mănâncă”, a spus ea la Teo Show.

Artista și-a schimbat locuința

Cristina Spătar a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut în ultima perioadă. Aceasta s-a mutat în Băneasa, aproape de București și a decis să îl mute pe Albert la alt club de fotbal.

„M-am mutat. Stau undeva în Băneasa. Intenționez să le mut școlile și să-l mut pe Albert la alt club de fotbal. Albert are glezna luxată și Aida a avut grijă de el. Există o relație frumoasă între ei. Au ureche muzicală. Aida este prea rușinoasă’, a adăugat ea.

Adauga un comentariu