Cancan

Cristina Spătar, în instanță cu fostul soț pentru pensia alimentară a copiilor. „Niciodată nu a plătit”

Publicat: 15 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Spătar în instanță cu fostul soț pentru pensia alimentară a copiilor. Niciodată nu a plătit
Cristina Spătar își acuză fostul soț că nu a plătit niciodată pensia alimentară a copiilor

Cristina Spătar se judecă în instanță cu fostul soț, Alin Ionescu, pentru pensia alimentară a copiilor, Aida și Albert. Potrivit artistei, acesta nu ar fi plătit niciun leu până acum, deși la divorț a acceptat să le ofere câte 500 de euro lunar. Mai mult, Cristina Spătar susține acum că fostul soț a cerut reducerea sumei la doar câte 50 de euro pentru fiecare copil.

Cristina Spătar a obținut o victorie importantă în procesul cu fostul soț milionar. Cei doi se judecă pentru că bărbatul a cerut ca pensia alimentară pentru cei doi copii să fie micșorată. Asta, deși, spune fosta soție, nici pe aceea nu ar fi plătit-o, potrivit LPF.

Cristina Spătar, în instanță cu fostul soț pentru pensia alimentară a copiilor

Decizia în procesul intentat de Alin Ionescu fostei soții a fost pronunțată în 13 noiembrie, la aproximativ un an de judecată, la Judecătoria Sectorului 1 București. Alin Ionescu nu a reușit însă să convingă instanța, drept pentru care e bun de plată. Milionarul, tatăl copiilor, poate însă să facă apel dacă e nemulțumit de decizie, pentru că aceasta nu e una definitivă.

Amintim că artista a fost reclamată de afaceristul milionar după ce vedeta i-a cerut acestuia să plătească pensie alimentară copiilor minori pe care îi au împreună, Aida și Albert. Alin Ionescu a cerut reducerea pensiei alimentare, asumată chiar de el inițial la 500 de euro pentru fiecare dintre cei doi copii – 1.000 de euro în total.

„Nu, nu se poate avea niciun fel de relație. Suntem în continuare în proces. A cerut reducerea pensiei alimentare. Asta, după ce la divorţ s-a oferit să plătească 500 de euro fiecărui copil. Deci, în total 1000 de euro ar fi trebuit să plătească lunar pentru ambii copii. După ce am câştigat procesul, a făcut o cerere din care reieşea că el are trei copii şi vrea să ofere fiecărui copil câte 50 de euro. El crede că aşa se cresc copiii”, a declarat Cristina Spătar.

Copiii Cristinei Spătar nu au primit niciun ban de la tatăl lor

Mai mult decât atât, regina R&B a mărturisit că Alin Ionescu, fostul ei soț, deși milionar, nu a plătit niciodată pensia alimentară pentru copiii săi.

„Bineînţeles că nu plăteşte nimic. Niciodată nu a plătit pensia alimentară. Din acest motiv suntem în continuare în proces. Vreau să le obţin copiilor aceşti bănuţi, nu pentru mine, ci pentru ei, pentru că este dreptul lor. Vreau să lupt pentru ei, pentru că sunt banii lor.

Eu mi-am crescut copiii singură, fără nicio problemă. Chiar ei mi-au spus că şi-ar dori aceşti bani, să îi aibă pe un card”, a mai precizat Cristina Spătar.

Adauga un comentariu