WoW!

Cu ce dietă de slăbit a reuşit Nicole Cherry să scape de câteva kilograme

Publicat: 09 iun. 2021
Nicole Cherry sarutata de iubit, dupa ce a dat jos kilogramele in plus cu o dieta de slabit
Nicole Cherry este însărcinată. Va naște primul să copil, în numai câteva luni

Se spune că, pe măsură, ce înaintezi în vârstă, kilogramele se acumulează mai uşor, iar slăbirea se face mai greu. Este adevărat, într-adevăr, mai ales dacă există o anumită predispoziţie şi în familie. Totuşi, putem cataloga acest lucru şi drept mit. Exemplu este inclusiv Nicole Cherry. De multe ori a fost taxata pentru că nu avea silueta pe care fanii i-o cereau. Şi a şi spus că are un metabolism leneş. Totuşi, într-un final, a reuşit să dea jos kilogramele în plus. Haideţi să vedem la ce dietă de slăbit a apelat Nicole Cherry.

În ciuda faptului că este o cântăreaţă de succes, fanii au certat-o adesea că nu are grijă de silueta. Din păcate, până la un punct, nici o dietă la care a apelat nu a dat rezultatele scontate. Nici un regim alimentar hipocaloric nu a dat rezultate. Chiar dacă avea puţin peste 20 de ani, îi era foarte dificil să ţină greutatea în frâu. Vedeta face parte inclusiv din categoria persoanelor care se îngraşa şi din cauza stresului.

Dieta lui Nicole Cherry

Ce a făcut cântăreaţă pentru a-şi recăpăta silueta? Ei bine, a intrat într-un program, destul e complex, ce a presupus nutriţie şi mişcare fizică. A avut 40 de şedinţe de terapie fizică, timp de 2 luni. Concomitent a făcut schimbări în alimentaţie. A renunţa la multe alimente, inclusiv la cireşele pe care la mânca în fiecare seară. În schimb, a pus accent pe legume şi proteine. A înlocuit, de asemenea, carbohdiratii cu varianta integrală (mei, hrişcă, quinoa, orez şi paşte integrale). În plus, deşi nu îi plăcea smoothie-urile, a început să bea zilnic un smoothie făcut dânS hrsica, ovăz, scorţişoară, turmeric, cacao şi banană.

De altfel, Nicole Cherry nu a fost dintotdeauna o persoană slabă. După cum spune chiar ea, la 7 ani se îngrăşase foarte mult.

„La vârsta de 7 ani, eram foarte slabă, am fost la doctor în legătură cu asta, iar după ce am început clasa I, m-am îngrășat brusc, foarte mult și am fost din nou la doctor. Am început să slăbesc de abia pe la 9 – 10 ani, când am început să fac muzică. Un profesor mi-a zis că dacă vrei să fii artist, trebuie să slăbești, să arăți bine, să poți să fii în stare să duci o piesă până la capăt pe scenă, să dansezi. Ai nevoie de condiție fizică.”

Secretele dietei cu care a dat jos kilogramele în numai 2 luni

Acum face multe exerciţii cardio. Sfatul ei pentru persoanele care vor să slăbească este că, mai întâi, să înceapă să alerge, apoi să schimbe alimentaţia, iar abia după aceea să facă antrenamente pentru masă musculară.

„Altfel s-ar putea să punem masa aia musculară pe o grăsime, și o să arătăm mari în continuare, dar cu mușchi și nu cred că e drăguț, mai ales pentru a fată.”

Cum rezistă tentaţiei de a mânca dulce? Ei bine, dacă îi este pofta de ceva anume, optează să consume respectivul aliment în prima parte a zilei, dimineaţa. Un alt secret constă în echilibru. Indiferent că renunţă la dulciuri şi consuma numai fructe, şi acestea conţin zahăr, deci trebuie câte puţin din toate.

În curând va deveni mamă. Zilele acestea a dezvăluit că ea și Florin Popa vor fi părinți. Cum ți se pare această dietă de slăbit la care a apelat Nicole Cherry?

Comentarii
  • Mai oameni buni, sa recunoscut , gata, e oficial cu „mortii si ranitii” de covid. doar 227 persoane au murit avand covid. Restul e minciuna pura. Guvernanti au spus asta oficial. Lasati banda ai rosie de sus cu „minciuni platite”. Nu va spus nimeni ca nu mai este necesar sa o tineti ? Ca a „expirat”?

Adauga un comentariu