Cancan ultimă oră

Cu ce se ocupă, de fapt, noul iubit al Ralucăi Bădulescu: „Nu este estetician!”. Jurata de la „Bravo, ai stil”, cu 20 de ani mai mare decât Rareș

Publicat: 16 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce se ocupă de fapt noul iubit al Ralucăi Bădulescu Nu este estetician. Jurata de la Bravo ai stil cu 20 de ani mai mare decât Rareș
Cu ce se ocupă, de fapt, noul iubit al Ralucăi Bădulescu. „Nu este estetician!”. Criticul de modă, cu 20 de ani mai mare decât Rareș

Raluca Bădulescu iubește din nou și este mai fericită ca niciodată. Jurata de la „Bravo, ai stil” a anunțat public că are un nou iubit, la nici două luni după despărțirea de fostul soț, Florin Stamen, cu care a avut o relație de 15 ani din care a rezultat un fiu, Alexandru.

„Pot să spun că există cineva și în viața lui (n.r. – a fostului soț, Florin), există cineva și în viața mea. Dar noi suntem cei mai buni prieteni din lumea asta. Ne leagă o viață. Sunt 15 ani de când ne știm. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor”, a dezvăluit Raluca Bădulescu la Kanal D, la începutul lunii august.

Iubitul Ralucăi Bădulescu este medic

Iubitul Ralucăi Bădulescu este mai mic, dar diferența de vârstă nu pare să o deranjeze nici pe ea și nici pe iubitul ei. Vedeta a mărturisit că noul ei partener este medic de profesie, anatomopatolog, nu medic estetician și este „un tip fantastic”.

„Este medic anatomopatolog, nu estetician cum s-a mai vehiculat și nu mă bag peste deciziile lui! Este un tip absolutamente fantastic, care, din toate punctele de vedere, este «way beyond», așa că oricum vrea el e perfect!”, a declarat criticul de modă într-un interviu pentru cancan.ro.

Jurata a mărturisit că știa că nu o să rămână singură după divorțul de soțul ei, deoarece încă mai crede în „minuni” și susține că mereu a fost „extraordinar de bine”.

„Când vreodată mi-am pierdut eu speranța, eu tot timpul am fost foarte bine, extraordinar de bine. Lucrurile se întâmplă pur și simplu. Eu cred în minuni, «in magic, i believe in love» și pur și simplu lucrurile se întâmplă! Eu nu cred în chestii pe care ți le propui, «acum mă duc să…», sau «acum urmează să mă îndrăgostesc». Eu cred că lucrurile trebuie să se întâmple firesc, întotdeauna trebuie să se întâmple firesc!”, a mai spus Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu a rămas în relații foarte bune cu fostul soț

Raluca Bădulescu a rămas în relații foarte bune cu fostul soț și cu toate că s-au despărțit, acesta încă face parte din familie. De asemenea, vedeta a mărturisit că în relația lor nu au existat certuri, iar Florin Stamen a avut mereu grijă de ea și o să rămână mereu dragostea vieții ei.

„Sunt în relații extraordinare cu fostul soț, face și el parte din familia noastră mare. Ne-am înțeles foarte bine, nu am avut certuri. Motivele despărții noastre au fost de date de faptul că el voia să își urmeze cariera în modelling, în străinătate, iar eu la vremea respectivă nu eram pregătită să fac pasul ăsta… Am împlinit 15 ani de dragoste, de iubire, de căsnicie, de viață cu Florin. Sunt o norocoasă, am o minune de soț, sunt o răsfățată, are grijă să nu îmi lipsească nimic. Secretul relației stă în înțelepciunea partenerilor de a se respecta, de a se înțelege unul pe celălalt. Știu că îmi va fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc ca pe ochii din cap, dar e o situație complicată (…) Eu sunt ceea ce sunt azi datorită lui Florin. Când ne-am cunoscut, eram într-o perioada agitată, m-a adunat. A știut să aibă grija de mine. Eu sunt datorită lui. Simțeam să spun lucrurile astea… Este familia mea. Nu știu cum o să fie de acum înainte, e dragostea vieții mele”, a mai dezvăluit vedeta de la Kanal D, acum câteva luni.

Adauga un comentariu