Cancan ultimă oră

Cu cine a dormit Alexia Eram în Dubai în lipsa lui Marios Fresh! Fiica Andreei Esca s-a fotografiat direct din așternuturi

Publicat: 19 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu cine a dormit Alexia Eram în Dubai în lipsa lui Marios Fresh Fiica Andreei Esca s-a fotografiat direct din așternuturi
Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de mai mulți ani

Alexia Eram se află în Dubai de câteva zile, însă a ajuns în locul preferat al vedetelor fără Mario Fresh, urmând ca acesta să vină ulterior. Fiica Andreei Esca nu a venit de una singură, pentru că a adus pe cineva care să-i ocupe locul până ce avea să ajungă iubitul ei.

Alexia Eram a făcut o schimbare radicală în viața ei în urmă cu câteva zile, așa că a decis să plece în Dubai, asta după ce în ultima vreme și-a petrecut timpul numai în vacanțe exotice alături de iubitul ei, cum ar fi vacanța din Maldive. Când a ajuns în Dubai, Mario Fresh nu se afla alături de ea, însă locul lui a fost ocupat până ce artistul a ajuns.

Alexia Eram a dormit cu el și, de asemenea, s-a trezit tot cu el. Este vorba despre o jucrie de pluș pe nume Pablo pe care tânăra o ia cu ea de fiecare dată în călătoriile sale mai lungi.

„Am uitat să menționaz că, evident, l-am luat și pe Pablo cu mine, n-am cum să plec fără el dacă plec pe o perioadă mai lungă, așa că îi ține locul lui Mario până vine și el”,  a spus Alexia Eram pe InstaStory.

De ce a ajuns Alexia Eram în Dubai?

Alexia Eram  a venit singură în Dubai, iubtul ei a mai rămas câteva zile în România, însă a ajuns și el cu bine în cursul zilei de ieri. Cei doi se vor ocupa de contentul pe care îl vor avea pe rețelele de socializare, așa că le vor arăta fanilor lor cât de bine se distrează în unele dintre cele mai frumoase locații din exoticul Dubai.

„Să vă explic puțin scopul deplasării mele în Dubai. De data aceasta o să stăm pe o perioadă puțin mai lungă. Nu știu exact cât, dar cu siguranță vom sta puțin mai mult.(…) Tot contentul meu de acum va fi de aici. Momentan ne căutăm un apartament și este foarte cald. Nu murim însă de cald, dar probabil în două săptămâni deja o să fie greu să stai mult timp afară și sunt super excited pentru tot ce urmează.”, a mai spus Alexia Eram.

Adauga un comentariu