Cancan ultimă oră

Cu cine este Daria Radionova acum: Cum a comentat Alex Bodi

Publicat: 10 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu cine este Daria Radionova acum Cum a comentat Alex Bodi
Daria Radionova s-a împăcat cu cel mai controversat om de afaceri din România, Alex Bodi

Daria Radionova s-a împăcat cu cel mai controversat om de afaceri din România, Alex Bodi. După ce omul de afaceri s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, s-a îndrăgostit imediat de Daria. Chiar dacă se zvonea că cei doi trec printr-o perioadă mai dificilă, Alex Bodi a declarat că povestea de dragoste alături de Daria continuă.

Alex Bodi, aflat la Londra pentru a purta discuții referitor la câteva proiecte importante a avut un interviu prin Skype, unde a mărturisită că este din nou împreună cu Daria și acum au reluat relația. Tânărul afacerist a menționat că se simte foarte fericit și împlinit după ce s-a împăcat cu Daria.

daria radionova in bratele lui alex bodi
Alex Bodi a declarat că povestea de dragoste alături de Daria continuă

Cum a recucerit-o afaceristul pe Daria Radionova: Cum se simte Alex Bodi alături de frumoasa rusoaică

Alex Bodi este unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din România. Dar la fel de controversată este și Daria Radionova. Frumoasa șatenă a avut o serie de divergențe cu Bianca Drăgușanu, din cauza lui Alex Bodi. Cele două s-au certat foarte urât, aruncându-se cu vorbe grele de-a lungul timpului.

Chiar după despărțirea lui Alex Bodi de Bianca Drăgușanu, acesta a confirmat relația cu rusoaica Daria. „Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea”, a precizat Alex Bodi.

Ulterior, cei doi au trecut printr-o serie de certuri și chiar despărțiri, însă, de curând afaceristul a anunțat că este foarte fericit din nou lângă Daria. Aflat într-o vizită de muncă la Londra acesta a mărturisit că încearcă să formeze din nou un cuplu reușit cu frumoasa rusoaică.  După ce au fost văzuți împreună la Londra, cei doi au confirmat împăcarea pe conturile de Instagram și au postat câte o fotografie împreună.

diana radionova pe faleza cu ochelari de soare
Pe pagina sa de Instagram, frumoasa Daria își arată viața de lux

„Sunt bine, mulțumesc! Sunt mai liniștit! Mă axez pe lucrurile care trebuie să le demarez! Încerc să le duc la sfârșit! Încerc să-mi văd și de viață mea personală, de prioritățile mele!(…) Mergem înainte, vedem! Ne clădim fericirea exact cum trebuie să o clădim! Lucrurile se întâmplă exact atunci când sunt menite să se întâmple! Vedem! Nu știm! Poate o să fie lucrurile bine, poate o să fie mult mai bine!”, a spus afaceristul.

Alex Bodi a fost întrebat cum a reușit să o cucerească din nou pe Daria. Acesta menționând că datorită nebunii lui, după o nouă reîntâlnire cu rusoaica, au decis să reia relația.

„Eu îmi doresc să mă însor, îmi doresc să mai am și copii, pentru că sunt tânăr, am împlinit zilele trecute 27 de ani și mai am o grămadă de posibilități și timp înainte! Sănătoși să fim!”, a menționat Alex Bodi.

daria radionova langa o masina scumpa
Frumoasa șatenă a avut o serie de divergențe cu Bianca Drăgușanu, din cauza lui Alex Bodi

Daria Radionova Instagram: În ce ipostaze apare focoasa brunetă pe rețelele de socializare

Mulți care o urmăresc pe Instagram pe frumoasa și atrăgătoarea rusoaică, Daria Radionova, se întreabă cine este ea de fapt. Puțini știu că ea este rusoiacă, numele ei real fiind Cabacova. Copilăria a petrecut-o în Republica Moldova, crescând într-o familie înstărită. Tatăl ei fiind rus, iar mama, poloneză.

Cei care o urmăresc pe Daria Radionova au observat cu siguranță că bruneta sexy adoră mașinile luxoase. În ultimele dintre postările rusoaicei, aceasta apare lângă un Lamborghini și la volanul unui Rolls Royce. Pe pagina sa de Instagram, frumoasa Daria își arată viața de lux pe care o duce lângă Alex Bodi, dar și sutele de flori pe care le primește de la admiratorii săi.

Recent Daria Radionova a postat o poză în care era îmbrățișată de Alex Bodi, fotografia fiind foarte apreciată de fanii

Recent Daria Radionova a postat o poză în care era îmbrățișată de Alex Bodi, fotografia fiind foarte apreciată de fanii cuplului. De asemenea, poza a adunat și foarte multe comentarii în care admiratorii își exprimau bucuria că cei doi sunt din nou împreună.

selfi in oglinda alex bodi si daria radionova imbratisati
Recent Daria Radionova a postat o poză în care era îmbrățișată de Alex Bodi
Adauga un comentariu