Actualitate

Culiță Sterp a fost jefuit! Hoții au intrat în casă noaptea și au fugit cu un seif de pe 100 de kilograme

Publicat: 22 iul. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Culiță Sterp a fost jefuit Hoții au intrat în casă noaptea și au fugit cu un seif de pe 100 de kilograme
Sora lui Culiță Sterp a fost cea care a descoperit că locuința mamei sale a fost spartă, hoții furând un seif cu bani

Fanii lui Culiță Sterp au aflat cu stupoare că artistul a fost jefuit, după ce persoane încă neidentificate au pătruns noaptea în casa mamei sale. Astfel, hoții au mers la sigur și au fugit cu un seif în care se aflau sume mari de bani. Descoperirea teribilă a făcut-o sora lui Culiță, Geta Sterp, care a anunțat deîndată poliția.

Culiță Sterp este un artist căruia îi merge foarte bine din punct de vedere profesional, participând la foarte multe evenimente. Astfel, având un onorariu pe măsură, nici nu e de mirare că întoarce banii cu lopata. Numai că, recent, interpretul de muzică de petrecere a suferit un mare necaz. I-au fost furați banii din casă, iar cea care a descoperit totul a fost Geta Sterp.

Geta, sora lui Culiță Sterp, a dat vestea

Recent, Geta Sterp a ales să facă publică o veste tristă! Hoţii le-au spart casa şi le-au furat seiful plin de bani. Evenimentul s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni şi abia acum familia Sterp  a dorit să facă publică întâmplarea nefericită. Mama Geta şi Iancu Sterp se aflau la mare iar hoţii au ţinut cont că în casă nu se afla nimeni în acea perioadă când au dat spargerea.

„Mama cu Iancu erau la mare, iar eu am plecat la Cluj-Napoca luni seară, pentru că aveam un examen marţi dimineața. În următoarea seară când am venit acasă am văzut din stradă becul aprins, exact în camera în care suntem acum. Aici se aflau şi banii! Poarta de la drum întredeschisă, iar cea mică era încuiată.

Când am intrat în camera asta am văzut dulapul deschis (dulapul fiind cu uşi glisante), am văzut pătura aşa aruncată pe jos şi încă un preș care erau puse pe chestia unde noi aveam banii! Pe seif, mai exact! Am avut un seif foarte mare avea 100 de kilograme pe puţin, era foarte greu şi era înalt. Avea 1 metru şi 50-60 cm lățime. Era mare şi greu, ceea ce înseamnă că nu a putut să-l ia o persoană şi să fugă cu el! Au fost minimum 2-3 persoane după cum ne imaginăm noi”, a povestit Geta Sterp.

Culiță Sterp, șocat când a auzit că a fost jefuit de hoți

Geta Sterp a fost aproape de punctul de a leşina. Decizia imediată a fost de a-l suna şi pe Culiţă Sterp, mai ales că banii, erau in mare parte, ai lui. Cântărețul de muzică de petrecere se afla în acel moment  la Sebeş. Cea mai mare sumă de bani din seif îi aparținea lui Culiţă. Geta l-a îndemnat să vină cât poate el de repede acasă, iar Culiţă i-a spus să sune rapid la poliţie.

Agenții de poliție au înconjurat casa şi au pus sigiliu pentru a lua amprentele. De asemenea au sfătuit familia să nu mai intre în casă pentru a nu lăsa mai multe amprente şi a le îngreuna munca. Suma de bani furată cu tot cu seif din casa familiei Sterp, era una impresionantă.

„Poliţia ne-a zis să nu mai intrăm în casă şi au pus bariere şi sigiliu pe uşă! Ne-au zis: «Nu mai intraţi că ne încurcaţi pe noi pentru că o să venim să luăm amprente şi să nu ne mai încurcaţi şi voi cu ale voastre!» Este goaznic gândul să ştii că cineva a intrat la tine în casă şi efectiv nu mai ai linişte! Dar să mai îţi ia şi o sumă imensă de bani, că nu are rost să dau sume şi cifre… dar au fost foarte mulţi bani”, a spus Geta Sterp.

În următoarea zi, casa arăta ca după un dezastru. Hoţii au căutat bani şi lucruri de valoare peste tot prin casă şi practic au făcut dezordine peste tot. Decizia de a face public nefericitul eveniment a fost făcută deoarece familia lui Culiță Sterp crede că hoţii nu vor fi găsiţi. Familia a solicitat din partea oamenilor orice detaliu care îi poate ajuta la prinderea făptașilor.

Comentarii
  • Îmi pare rău pt această întâmplare prin care treceți. Sunt un fan al vostru, vă urmăresc pe YouTube. De ce nu ați montat un sistem de supraveghere?sau să băgați seiful în perete. Sunt sigur poliția își face treaba și sa vă recuperați pierderea

  • Trebuie mers la politie si declarata suma furata. Apoi trebuie sa intervina si ANAF-ul si sa confirme legitimitatea sumei respective care au fost cu siguranta declarati si impozitati.

Adauga un comentariu