Actualitate

Culiță Sterp era cu o femeie misterioasă în mașină în timpul accidentului. De unde veneau cei doi

Publicat: 17 nov. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Culiță Sterp era cu o femeie misterioasă în mașină în timpul accidentului. De unde veneau cei doi
La momentul producerii accidentului, în mașina lui Culiță Sterp era și o tânără blondă, cel mai probabil dansatoare

După ce s-a aflat de accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp, au apărut informații cu privire la o femeie misterioasă care îl însoțea. Din câte se pare, artistul venea de la filmarea unui videoclip într-un complex din Tarnița. Culiță Sterp și-a ținut la curent toți fanii, cu imagini de la filmări, până la producerea accidentului.

Vestea cu privire la accidentul produs de Culiță Sterp a făcut deja înconjurul Românie, iar acum apar tot felul de informații cu privire circumstanțele producerii incidentului. Ei bine, artistul era însoțit, în mașină, de o femeie, însă nu era logodnica acestuia. Așadar, cine era cu Culiță în mașină, chiar în timpul accidentului, și de unde veneau cei doi?

Culiță Sterp era cu o femeie misterioasă în mașină

Culiță Sterp a trecut printr-un accident rutier grav în orașul Cluj-Napoca, însă, acesta nu era singur în mașină. Accidentul rutier s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în Piața Avram Iancu, la intersecția cu Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca. Acolo, două autoturisme au fost implicate într-un incident, potrivit ISU Cluj. Culiță Sterp venea de la filmarea unui nou videoclip muzical, pe care l-a filmat într-un complex la Tarnița alături de mai mulți artiști din formație.

Acesta a pus constant poze de la filmări și și-a ținut la curent fanii cu tot ce a făcut până în momentul accidentului rutier. Culiță Sterp a postat un anunț în mediul online, în urmă cu puțin timp. Acesta căuta o fată care să apară în videoclipul său. Totodată, și-a rugat admiratoarele să îi lase mesaj și să îi trimită poze reale. Așadar, este posibil ca fata care a fost martoră la accident, să fie cea care a fost selectată să participe în videoclip.

Cum s-a produs accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp

Potrivit oamenilor legii, Culiță Sterp conducea un SUV care a intrat în coliziune cu o Dacia Logan. Mai mult, artistul nu era singur în mașină, ci împreună cu o femeie, mai exact dansatoarea care a apărut în noul său videoclip. În imaginile surprinse de la locul accidentului, se observă cum femeia iese din mașină și merge către polițiști. Este posibil ca cei doi să se fi îndreptat spre casă, după mai multe ore de filmat.

Accidentul în care a fost implicat Culiță Sterp s-a soldat cu o victima care a fost transportata de urgență la spital de un echipaj SMURD. În autoturismul avariat se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani.

„În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, în Cluj-Napoca, intersecția Piața Avram Iancu / Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospecială de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanța SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportată la spital de ambulanța SMURD, conștientă și cooperantă”, au declarat pompierii.

Comentarii
  • Sictir sterpilor/sterililor, iar ați apărut? Mi-e silă numai când văd articole cu aceste jeguri!! La pușcărie, nenorocitule! Ce să faci tu cu o femeie, dacă ești sterp?

Adauga un comentariu