Cancan

Cum a fost începutul relației lui Jorge cu Ramona Prodea. “Aveam și eu succes în perioada respectivă…”

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a fost începutul relației lui Jorge cu Ramona Prodea. Aveam și eu succes în perioada respectivă
Jorge și Ramona Prodea au o relație frumoasă în ciuda tuturor celor care au crezut că aceasta nu o să dureze

Jorge se află într-o relație stabilă și frumoasă cu Ramona Prodea. Cei doi au construit o familie minunată, având împreună un fiu pe nume David.

În plus, artistul are o fiică, Karina, din căsnicia anterioară cu Alina Laufer, iar partenera sa are o fiică, Ilinca, dintr-o altă relație.

Ce spune Jorge despre partenera lui de viață

Jorge vorbește numai cu apreciere despre soția sa, Ramona Prodea, care îl sprijină în toate proiectele sale. După întoarcerea de la Survivor All Stars, artistul a subliniat că nu există nicio îndoială că va încerca orice își dorește pe plan profesional, mai ales pentru că beneficiază de sprijinul parteneriei sale:

“E o persoană extraordinară, o femeie minunată! Este cea mai tare femeie pe care am cunoscut-o până acum! Nici nu își pune problema să nu fac ceva din lucrurile pe care mi le doresc! Nu ne-am pus bariere în carierele noastre! Soția mea e un manager de talie internațională! Conduce mai mult de 13 țări. Eu am o carieră în România, alerg peste tot!

Niciodată nu ne-am înfrânat unul pe celălalt, din contră! Noi ne încurajăm să ne depășim limitele! Nu doar profesional, ci și ca oameni! Vrem să fim oameni mai buni, părinți mai buni!”, a declarat artistul, potrivit ego.ro.

Cum a fost începutul relației lui Jorge cu Ramona Prodea

Ramona Prodea este o manageră de succes, motiv pentru care Jorge a menționat că inițial i-a fost dificil să se obișnuiască cu ideea că ea câștigă mai mult decât el. Cu toate acestea, după doi ani, artistul a realizat că poate învăța de la soția sa, așa că s-a înconjurat doar de persoane prospere:

“Aseară, când m-am pus în pat, rememoram momentele din primii doi ani, când exista o presiune pentru că ea era mai prosperă ca mine. Avea o carieră într-un domeniu în care eu nu aveam legătură. Aveam și eu succes în perioada respectivă, însă ea câștiga mai bine ca mine! Mi-a luat 2 ani să mă obișnuiesc mental cu această treabă! E o chestie involuntară poate, la nivel de subconștient!

Nu ai de ce să te superi. Ca să fii mai prosper trebuie să ai în jurul tău oameni care câștigă mai bine ca tine! Acolo a fost declicul din capul meu, m-am întrebat: “De ce aș îndepărta din viața mea chestia aceasta? De ce să mă simt inferior? Am o soție de la care pot să învăț! Trebuie să împrumut din stilul ei de management. Am făcut acest switch!”. Aveam și alți prieteni prosperi!

Ea e prima, dar mai am 5 prieteni care sunt mai bogați ca mine! Împrumuți mentalitatea oamenilor și începi să crești și tu! Așa am perceput atunci lucruri! Așa am făcut switch-ul! Oamenii nu îți vor binele, vor să te vadă mai jos ca ei, niciodată nu se bucură cineva pentru reușita ta! Au scenarii, dacă reușești cu ceva nici nu se gândesc că în spatele rezultatelor este foarte multă muncă! Așa e lumea!”, a mai spus Jorge pentru sursa citată.

Jorge și Ramona Prodea au o relație frumoasă în ciuda tuturor celor care au crezut că aceasta nu o să dureze.

Adauga un comentariu