Cancan

Cum a fost pozată Delia Matache aproape goală, chiar de către sora ei. În tinerețe, artista nu avea inhibiții

Publicat: 23 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a fost pozată Delia Matache aproape goală chiar de către sora ei. În tinerețe artista nu avea inhibiții
Delia Matache a fost pozată goală de către sora ei, în 2009

Delia Matache susține că nu ar poza niciodată complet goală. Cu toate acestea, de-a lungul carierei a apărut în ipostaze incendiare. Un bun exemplu este videoclipul de promovare al piesei Dale, în care apare topless, pe malul mării. În 2009, în mediul online a apărut un filmuleț cu Delia dezbrăcată, la baie. Această filmare a fost făcută chiar de sora sa și a strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. A debutat în showbiz în anul 1999, ca membră a formației N&D. De-a lungul carierei, a colaborat cu artiști ca The Motans sau Carla’s Dreams. În prezent, are 39 de ani și este căsătorită cu Răzvan Munteanu din 2012. Sora sa, Oana Matache, are 30 de ani. Spre deosebire de Delia, sora sa este mamă a doi copii, Jessica și Bogdan.

Delia Matache, pozată goală de către sora ei

Asemenea unei alte artiste celebre, Loredana Groza, Delia Matache nu se sfiește să se promoveze cu ajutorul imaginilor incitante. În 2009, Delia a fost filmată dezbrăcată chiar de sora ei. Acest lucru s-a întâmplat cât timp artista se spăla la chiuvetă, cu sânii dezgoliți. Mai târziu, sora Deliei a postat filmarea pe internet, strângând pe YouTube peste 103 milioane de afișări. Când a observat că este filmată, Delia s-a ascuns după ușă și a cerut un prosop.

Multă vreme după ce filmarea a fost făcută publică, îndrăgita artistă nu a știu cine este autorul. Mai mult, de-a lungul carierei, Delia Matache a pozat în ipostaze sexy. Cu toate acestea, ea a declarat că nu ar poza niciodată complet goală.

„Nu îmi place ideea să pozez goală. Parțial goală am pozat, dar niciodată nud”, a declarat îndrăgita vedetă.

În 2011, jurata iUmor a promovat videoclipul piesei Dale într-un mod inedit. În clipul de promovare, artista apare numai într-un tricou decoltat și se dezbracă, alergând spre mare. Pe parcursul videocliplui piesei, Delia apare topless, încântând privirile publicului masculin. La începutul acestui an, Delia a fost într-o vacanță în Dubai și a publicat imagini incendiare pe Instagram. Poza în care artista este acoperită doar de un strat de spumă, după o baie relaxantă, a încins imaginația bărbaților.

Ce spune Delia despre copii

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu, din anul 2012. După nuntă, artista a fost întrebată în repetate rânduri când are de gând să aducă pe lume un copil. De-a lungul timpului, aceasta a susținut că ea și soțul ei nu și-au dorit să devină părinți. Cu toate acestea, în urmă cu ceva vreme, mama artistei a făcut dezvăluiri șocante. Aceasta a dezvălui că, de-a lungul timpului, Delia își dorește copii și a apelat la diverse tratamente de fertilizare în acest sens. Invitată într-un podcast, Delia Matache a dezvăluit motivul pentru care nu are copii.

„Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume”, a mărturisit Delia.

În ceea ce privește rolul de mamă, artista este conștientă că poate fi o mamă „foarte mișto”.

„Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz”, a spus Delia în același podcast.

În altă ordine de idei, Delia Matache nu s-ar simți bine să pozeze complet goală, chiar dacă s-a afișat uneori în ipostaze incendiare.

Adauga un comentariu