Cancan ultimă oră

Cum a reacționat Valentina Pelinel, după ce Cristi Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit

Publicat: 01 aug. 2021
Cristi Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit, după o relație de șase ani

În cursul acestei zile a fost ”detonată” o nouă bombă în showbizul românesc: Cristi Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit, după o relație de șase ani! Informația a fost confirmată chiar de afacerist, cel care a și făcut primele declarații, după ce s-a aflat acest lucru.

După o perioadă de șase ani, afaceristul Cristi Boureanu și partenera sa, Laura Dincă, au decis că meargă pe căi separate, iar vestea aceasta a fost confirmată imediat chiar de bărbat. Chiar dacă între cei doi există o diferență de vârstă de 20 de ani, Cristi Boureanu și Laura Dincă au găsit întotdeauna un echilibru în relația lor de cuplu. S-au îndrăgostit în anul 2015, după ce acesta a divorțat de Valentina Pelinel. Trei ani mai târziu, în 2018, au decis să se logodească și chiar vorbeau despre posibila apariție a unui copil în viața lor.

Însă, anii au trecut, iar acum Laura Dincă și Cristi Boureanu ar fi ajuns la concluzia că între ei nu ar mai funcționa relația, astfel că au decis să se despartă. Chiar el a mărturisit, la Antena Stars, că ”a fost frumos, s-a terminat”.

”După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat. Este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a precizat Cristian Boureanu.

Ce reacție a avut Valentina Pelinel, după ce fostul ei soț s-a despărțit de Laura Dincă

Valentina Pelinel este fosta soție a afaceristului Cristi Boureanu. Cei doi au fost împreună nu mai puțin de nouă ani, formând la vremea respectivă unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Însă, nu toată lumea știe faptul că actualul soț a pus ochii pe Valentina chiar la nunta ei cu afaceristul Cristi Boureanu!

După ce s-a aflat faptul că Laura Dincă și Cristi Boureanu s-au separat, „reacția” Valentinei Pelinel a fost cât se poate de normală: aceasta s-a fotografiat alături de soțul ei și copii, iar imaginea a ajuns imediat pe rețelele de socializare, unde a strâns numeroase aprecieri și comentarii frumoase din partea urmăritorilor. În dreptul acesteia, Valentina Pelinel a scris: ”Cu fetele lui????????????❤️”. Este un semn clar că Valentina își iubește extrem de mult soțul și este alături de el și de copii în orice moment.

 

Adauga un comentariu