Cancan

Cum a reușit Denisa Tănase să dea lovitura în afaceri? Fosta componentă a trupei „Bambi” a dezvăluit secretul milioanelor de euro

Publicat: 03 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a reușit Denisa Tănase să dea lovitura în afaceri Fosta componentă a trupei Bambi a dezvăluit secretul milioanelor de euro
Denisa Tănase a pornit în afaceri cu doar 500 de euro.

Denisa Tănase, fosta componentă a trupei „Bambi” are o afacere de succes. Câștigă milioane de euro din domeniul parfumurilor, însă nu multă lume știe cu se sumă a plecat pe acest drum.

În prezent, Denisa Tănase administrează o afacere care îi umple conturile cu milioane de euro. Cântăreața are un business profitabil cu parfumuri, make-up si produse de skincare. A pornit cu o sumă infimă, iar în primul an a făcut 200.000 de euro. A construit un imperiu în Dubai, alături de soțul ei, Mircea Brânzei, și a adus afacerea și în România. Ce a determinat-o să aleagă acest drum și cum a reușit să ajungă în punctul în care este astăzi, a dezvăluit chiar ea, în podcastul „Fain și simplu” al lui Mihai Morar.

Denisa Tănase: „Noi chiar am pornit de la zero și chiar nu aveam nimic”

În cadrul podcastului lui Mihai Morar, Denisa Tănase a făcut o dezvăluire, care a șocat pe toată lumea. Frumoasa afaceristă a declarat că nu se simțea împlinită pe plan muzical și, de aceea, a ales să își deschidă un bussiness cu doar 500 de euro. Astfel că, ea și soțul ei au început, practic, de la zero și au construit un imperiu al parfumeriei. Acum, creșterea profitului lor înseamnă redistribuirea lui.

„Eram confortabilă dar cam neîmplinită muzical. Eforturile dacă le depui într-o direcție nepotrivită, e foarte ușor să-ți dai seama când ești pe drumul rău și când nu. În partea asta mi s-au legat mai ușor treburile.

Eu întotdeauna am fost atrasă de zona orientală a parfumeriei. De Crăciun am plecat în Dubai. Mircea mi-a zis că putem să facem în primul an 80.000 de euro, noi am făcut 200.000 în primul an. Eu am zis ca vrea să mă păcălească, să mă impresioneze.

Noi chiar am pornit de la zero și chiar nu aveam nimic. Tu când te apuci de un astfel de proiect, trebuie să asiguri niște cantități minime, nu-ți face nimeni 100 de parfumuri și noi nu aveam cum să asigurăm aceste cantități minime, dar i-am asigurat pe ei că noi o să ajungem să să facem. De obicei nu funcționează.

Nu am pornit cu mulți bani. Mă gândesc dacă să spun sau nu. Am pornit cu 500 de euro. Eu și el chiar am început de la zero, iar creșterea profitului nostru a însemnat redistribuirea lui.”, a povestit Denisa Tănase în podcastul lui Mihai Morar.

denisa tănase și mircea brânzei
Denisa Tănase deține afacerea „My geisha”, alături de soțul ei, Mircea Brânzei.

Cine este Mircea Brânzei, soțul Denisei Tănase

Mircea Brânzei este un antreprenor de succes. Însă de mic, el a fost pasionat de matematică, reușind să învețe singur tabla înmulțirii, la doar patru ani. Însă, cel mai mare vis al său era să devină pompier. Anii au trecut, iar dorințele sale s-au schimbat. A absolvit Politehnica, la Facultatea de Automatică și Calculatoare, iar ulteior a fost atras de lumea showbiz-ului. A fost asistentul Andreei Marin la emisiunea „Surprize, surprize”.

În anul 2017, a cunoscut-o pe Denisa și au început o frumoasă poveste de dragoste. După doar un an, Mircea i-a oferit frumoasei de la Bambi inelul de logodnă. S-au căsătorit în vara anului 2021, nunta desfășurându-se în secret, într-o locație de vis de pe Riviera Franceză.

„Habar nu aveam ce înseamnă, în primul rând. Nu mă aşteptam să fie nici uşor, dar nici greu. Mi-a zis Mircea odată o chestie pe care nu am înţeles-o. Eu stăteam foarte mult timp pe telefon cu prietenele mele, vorbind nimicuri, iar el mi-a zis că o să văd eu ca atunci când o să încep cu parfumurile, nu o să mai am timp să mai vorbesc cu ele. Mă gândeam atunci: ce aş putea să fac atât de mult? Adică trimit un e-mail, muncesc un pic, dar cât să stau? Acum înţeleg. Câteodată, nu am timp nici să dorm. Dorm 4-5 ore pe noapte. Nici nu simt oboseala, lucrurile avansează cu o viteză atât de mare, încât nu am timp să mă gândesc la asta”, a mărturisit, cu mai mult timp în urmă, Denisa.

denisa tănase și mircea brânzei la nuntă
Denisa Tănase și Mircea Brânzei s-au căsătorit în 2021.
Adauga un comentariu